lördag, januari 23, 2010

Göteborg!

Gårdagen var underbart härlig, som jag sa innan, ren terapi! Det är så härligt att kunna umgås med sin mamma på ett okonstlat vis, vi bara var. Åkte in med bussen så jag mötte mamma kl 11 inne i gbg. Vi började i Nordstan men efter att ha gått in och ut ur några affärer insåg vi att vi inte alls hade lust med det så vi bestämde oss för att gå mot Linnéplatsen och den planerade lunchen där. Var från början tänkt vi skulle ta vagnen men vi tog oss en uppfriskande promenad ist. Det var härligt med frisk luft och att bara få prata om allt mellan himmel och jord. Inget bråk eller tjafs som det lätt kan bli mellan mor och dotter utan bara supermysigt.
Vi åt lunch på en restaurang som hade temat amerikanskt 50-tal. Inte direkt pyntad restaurang förutom det mintrgröna och ljusrosa... men maten var bra! Sen promenerade vi även tillbaka, tittade in i ett par affäer och mamma tvingade mig o prova en lila skjorta, inte alls min typ av kläder. Men den var jättesnygg på mig och då jag tvekade så köpte mamma den till mig :) Väldigt snällt, men varje gång jag kollar på den och den inte sitter på mig så undrar jag varför jag fick med mig den hem :P Men så tar jag på mig den o kollar i spegeln o så minns jag.
Sen promenerade vi in i nordstan igen och där så blev det faktiskt 2 toppar för mig :) Köpte även en hängade ljusgrej som vi ska ha vid tvn hemma. På Hela dagen spenderade jag ungefär 250kr eftersom mamma bjöd på både mat, skjorta och buss hem, så tack mamma! Var en jättebra dag på stan men jag blev utmattad.
Sen åkte vi bussen hem till stenungsund där alla pojkarna väntade. Blev hamburgaretill kvällsmat, hemmagjorda, mums! men jag var helt utpumpad, halvsov mig igenom hela kvällen. Barnen somnade slutligen kl 22... suck!

Idag om vi orkar ska vi till lek o buslandet, hoppas vi kan samlas o krafter till det för jag vet hur skoj barnen skulle tycka det var :) Men jag är supertrött då Alex skrikit en massor inatt o så upp tidigt... men nu har mamma kommit upp så jag kanske kan lägga mig ett tag.

Inga kommentarer: