måndag, januari 04, 2010

på tåget

Nu sitter jag på tåget på väg mot sthlm. Jamie sover i mitt knä och Alex i Pelles knä så det är rätt lugnt bortsett från ungarna i sätet brevid. Hela dagen har på något sätt varit surmulen, jag har varit depp och Pelle trött. Bägge har vi åkt på huvudvärk...
Butiken i Åre hade bara två portabla dvds och ingen av dem hade inbyggda batteri, sen kostade dem typ dubbelt så mycket mot vad vi hade tänkt oss... Så det blev ingen. Sen ville Pelle äta i Åre men kön på Max var sjukt lång så vi skulle äta på Subway. VI fick inte riktigt det vi hade tänkt oss och mätta blev vi inte men min macka var ivf väldigt god, alltid nåt!
Sen så hade en kille som bodde på vandrarhemmet också erbjudit oss igår att ta med oss på skotern så när vi kom tillbaka bylsade vi på oss varmt och jag fick åka med honom upp till kalfjället på Skotern :D Väldigt roligt o han burnade på som sjutton ibland. Pelle fick inte en riktigt lika lång tur men tror att även han uppskattade det. Väldigt snällt av killen som jag inte ens vet vad han heter, tror han kallades Väsa.
Sen var det dax att åka till tåget och Manne körde oss dit och sedan dess har vi suttit här. Nu är jag inte så depp längre, skoterturen hjälpte :) Det var skönt o känna att jag åtminstone fick se fjällen lite medan vi var där.
NU har jag hittat en portabel dvd på kjell & company till bättre pris och med uppladdningsbart batteri så vi svänger troligen förbi där imorgon och köper den.

EN tråkig sak är att jag itne kunde hitta min mobil då vi skulle åka från Huså. Alex gick omkring med den imorse och släppte han den, jag var helt övertygad om att det var i den grå ryggsäcken han släppte den men när jag nu rotat igenom väskan så finns den inte... Men ryggan stod på en annan väska så förhoppningsvis ligger mobilen i den väskan, dock är den väskan i bilen så ha rinte kunnat kolla. Men finns den inte där får vi ringa Manne o så får han leta, den går ju o skicka ner på posten :) I annat fall får jag väl köpa en ny, lite trist men det går ju.

Inga kommentarer: