onsdag, januari 13, 2010

Dagen idag har varit datorfri. Vi har fått gjort mycket saker så hjärtat känns lättare.
Vi lämnade barnen hos Anna-Lena imorse och sedan åkte vi in till stan o handlade mat, storhandlade! Dyrt blev det men känns gott att få fylla upp, frysen är smockfull men det är bra :) Efter det åkte vi till leksaksaffären så nu är Jamies födelsdagspresent avklarad! Det blir klossar att bygga med. Sen får han en bok, ett pussel och en film + lite kläder! Blir lite lagom med grejer.
Efter att ha varit på leksaksaffären så åkte vi till kinarestaurangen för o köpa med oss lunch. Efter det hämtade vi ungarna och åkte hem. Alex somnade och vi andra åt, Jamie måste växa väldig eller också ha mask i magen för han äter som en häst just nu! han åt ju hos Anna-lena men ändå åt han en tallrik här hemma :O En halvtimme efter det kommer han o säger att han är hungrig! Då fick han dock inget. En timme senare ska han ha mat igen, men då fick han ett äpple, någon måtta får det vara. Pelle o jag fick iaf gått igenom en massa papper och skickat in papper till fk så vi kan få våra pengar från okt-dec som dem är skyldiga oss.
Sen jobbade Pelle en stund medan jag bänkade mig framför tvn, Jamie satt framför den andra tvn :) Alex vaknade men han var inte på lika dåligt humör idag tack och lov! Jag var dödstrött o så snart Pelle kom ner så gick jag upp och fick mig 1 dryga timmas sömn, väldigt välbehövligt! Efter det åt vi middag som Pelle fixade, pannkakor inte helt oväntat :D Ungarna åt massor! Jag tror att jag o Jamie åt 4 pannkakor var och jag blev typ mätt på det...
Sen så fick vi städat, ganska grundligt dessutom :) Det känns som en bra dag, inte direkt upphetsande läsning för er kanske men det var en bra dag för mig!

Jag vet inte om jag skrivit det men vi har bestämt oss för att jag ska adoptera våran mediadator helt nu. Den är lite irriterande som har trasig fläkt men den har okej grafikkort osv så det får gå.
Ska försöka få igång min laptop så jag kan komma åt mina grejer, den kan nog bli mediadator sen men jag vågar inte ha den som laptop eller som huvuddator. Men först måste vi hitta windowsskivan som är på vift, det är ALLTID så när jag vill ha något, då är det väck! Så vi ska ringa Dell o se om man kan få tag på en ny på något sätt.
Men jag vill inte byta från lilla laptopen förrän jag får en stor skärm, jag har bara en 17tums o det funkar då jag har 2 skärmar men att koppla den till en stationär, nja, det blir för litet i min mening.
Men Pelle o jag bestämde just att våra julklappspengar ska läggas på en ny skärm, får se om vi kanske åker redan imorgon. Vi håller på o installerar wow igen så imorgon kväll vill vi spela och då behöver jag den stationära datorn!
Blir en skärm på onoff där vi har presentcheck och bonus så kommer rätt billigt undan :)

Och det där wow, fan vad buggigt det är! typ 4e gången jag försöker installera det nu men det funkar bara inte. Suuck. Men buggade för Pelle också o sen helt plötsligt så gick det så jag ska inte ge upp.

Imorgon var det annars tänkt att jag också skulle skolas in, Alex och Jamie ska vara med Anna-Lena till lunch. Beroende på om vi åker till torp eller ej så ska jag komma tillbaka till jobbet. Ska bli roligt o givande. Vill forska efter information, skriva texter och göra ett bra jobb. Känna att jag bidrar med något till omvärlden mer än städande och blöjbyten! Men Pelle behöver introducera mig lite först.

Inga kommentarer: