lördag, januari 09, 2010

Snack

Det är illa när man får tejpa en av leksakerna ungarna fick i julklapp... Men dammsugaren Jamie fick har inte varit så lätt att ha i monterat skick utan dem har tagit av den nedersta delen som ska föreställa dammsugarmunstycke och sen har dem gått runt o hamrat med det. Så röret har spruckit och går inte o montera på igen... Så jag tejpade fast den :) Kunde bara ha tejpat röret men då hade dem fortfarande kunnat plocka isär det, nu sitter grejerna ihop. Japp där fick ni dagens kvot av onödigt vetande ;)

En sak jag glömde skriva igår är att Alex nästan äter själv redan, ja det blir kladdigt och när maten ramlat av skeden 5 gånger så tar han till händerna ist men ibland får han in mat med skeden :) Och har han inte för bråttom kan han dricka själv ur ett vanligt glas :O Jamie var mkt senare på den biten, men man var väl försiktigare med första barnet :)

Jamie är ju sötast i världen när han säger "självklart" eller "japp", varje gång jag hör det så sprider sig ett stoort leende. Det låter så lillgammalt på något sätt :) Tänk att han blir 3 om bara dryga 2 veckor! Han är en stor kille som han brukar säga.

Idag tänker jag inte tvätta, har tvättat kanske 7 maskiner sen vi kom hem och då kan jag tillägga att vi inte har torktumlare eller torkskåp. Det har hängt tvätt uppe i huset för o torka snabbare än nere i källarn där det är typ 14grader varmt så där torkar det väldigt långsamt... tur vi har våran avfuktare iaf :) och om några veckor får vi våra värmepumpar och vi kommer ha en sittande i källaren så då kommer det bli varmare :) Torktumlare står högt på min lista, men en begagnad kostar ju till och med över 2000kr... det känns inte så lockande.

Vi hade tänkt gå ut och åka snowracer o pulka idag men det är svinkallt typ -20 så jag vet inte om vi gör det, känns ju lite överdrivet. Bättre att försöka hitta på något inne i värmen, men vi får se vad som händer. Pelle har lovat Jamie en sväng i pulkabacken så vi kanske måste ut... han har minne som en häst den där pojken :)

Har försökt lägga in bilder i 2 dar nu men det funkar inte :(

1 kommentar:

Pernilla sa...

Tur att det gick bra med dikeskörningen ;) hur gick det med jobbintervjun?
Ja vi måste ses snart ;) Kram