fredag, januari 15, 2010

Ja nu har jag börjat jobba igen lite smått. Det är väldigt konstigt att skriva texter om något man inte kan, lite som att skriva ett arbete i skolan. Det är inte alltid så roligt... Men jag gillar att skriva, lite synd bara att man inte kan skriva utifrån sitt eget huvud utan att jag måste skriva om andras texter typ. Well jag har iaf lärt mig endel om bredbandsbolag idag då siten jag skriver till heter www.bredbandsbolag.com o handlar om just bredband. Just nu är siten rätt tom men i nästa vecka hoppas jag att den är textmässigt klar.

Och hos Anna-Lena då, hon fick inte Alex o sova i vagnen vilket inte förvånar mig det minsta :P Han hade somnat lite i hans famn men prcis som här hemma så vaknade han när hon lade ner honom. Så han sov kanske 10min hos henne. Hon ringde så vi fick hämta lite tidigare. Och nu sover Alex uppe i sin säng. Anna-Lena skulle se om hon kunde få tag på nån säng åt honom annars får vi ta dit våran resesäng.

Ikväll blir det mys med Pelle, vilket nog innebär spelande av wow :) Det är roligt att ha börjat igen! Jag ska se om jag kan fixa något nyttigare snacks också, går mig på nerverna o ha mys utan nåt o tugga på :S är en dålig ovana jag skaffat mig...

Nej nu ska jag hänga tvätt och se ifall jag kan få skrivit klart en text o sedan kanske försöka komma åt mina gamla filer på min laptop genom kabinetten. Ses!

Inga kommentarer: