tisdag, januari 26, 2010

mår okej

Men hur flottigt var inte mitt hår förut då?! jag hade mina glasögon på huvudet förut då jag gick runt och grejade (behöver dem bara vid datorn och när jag läser) och nu har jag försökt frenetiskt att putsa dem fina igen i säkert 10min, men nej är flottfläckar som stör heeela tiden... Snacka jag känner att jag var vääääldigt ofräsch förut :) Men jag har tagit en uppfriskande dusch och gjort mig i ordning så jag känner mig som en kvinna igen!
Jag känner mig rätt välmående idag även fast jag har dåligt samvete över att jag inte tränat ordentligt. Men i övrigt så har det äntligen lugnat ner sig lite för mig, det är bara operationen som är ett stort orosmoment för tillfället. Kanske jag ska samla mitt mod och ringa min doktor imorgon, jag vet inte, det känns inte bra... Men alla behöver veta tiden så får väl sätta mig själv åt sidan... känns som att jag gör det rätt ofta. Men för att barnpassning, ledighet från jobb osv ska funka så måste jag väl. Även fast det känns som att detta på det ultimata sättet borde handla om mig och vad jag känner är rätt. Men men... jag behöver ju bara ligga där o bli skuren i, allt det andra är ju upp till mina nära och kära och dem gör ju det för MIN skull så Shut up and be happy...!

Idag så har jag jobbat lite grann, måste erkänna att det går trögt men fick ansvaret av Pelle idag för det nya projektet vi kom på igår och nu när jag kan ta tag i allt själv så behöver jag aldrig fastna :)
Sen så har vi fått betalt våra räkningar o i allmänhet röjt upp lite ekonomiskt. Vi går runt tack vare att vi fått inne mammapengarna från okt-dec som uteblev då. Sen kommer en faktura in som en bonus, fast då måste pengar till mat osv iväg men ändå trevligt!

Jamie har varit hemma från dagmamman idag men Alex fick gå, var nog en bra sak att han lärde sig att man kan vara där själv också inte bara med Jamie. Det hade iaf gått fint och Jamie har fått ta det lugnt här hemma!

Nu blir det snart till o laga middag och sedan ska jag iväg o träffa en kompis, ska bli roligt!

Nu orkar jag inte skriva mer så tack och hej!

Inga kommentarer: