måndag, januari 25, 2010

En konstig dag som började underbart trots att väckarklockan väckte oss. Det är ju Jamies födelsedag (ja för exakt 3 år sen så krystade jag sista krystvärken och 19:25 var prinsen ute!) så vi sjöng för honom och lassade upp högen med paket till honom i sängen. Det är ljuvligt o se ungen vakna med ett leende på läpparna och kasta sig över paketen med liv o lusta! 11 paket blev det sammanlagt men dem gick det fort att få öppnat. Var mycket kläder om ni tycker att det låter överdrivet :) Men han behövde kläder och sen så prenumererar vi på "kråke"-böcker och vi hade 2 sådana paket undanlagda som han fick med tillbehör. Så det som egentligen var köpt bara för att han fyllde år var en film och ett paket med träklossar.
Sen fick han välja frukost och så ville han se på tv o bygga med dem nya klossarna. Sen skulle han ha nya kläder på sig till Anna-Lena.
När jag hade kört dem till Anna-Lena så tog jag ut hunden då Pelle sov (gick o la sig efter paketöppningen) ville att han skulle få sova ett tag till. Problemet med att Pelle sov var att jag inte kunde börja jobba utan honom då vi skulle påbörja ett nytt projekt. Men fick mig en härlig pratstund med Sandra och sedan när Pelle väl vaknade så fick vi fixat en mindmap och vi kom dessutom på ett helt nytt projekt som jag brinner endel för :) Eller ja båda nya projekten ska bli roliga!
Strax var det dax att hämta barnen igen o när jag kommer dit så visar det sig att Jamie har fått feber :( Så himla typiskt så här på hans egen födelsedag... men han vilade när vi kom hem och vid fyra tiden var han rätt pigg igen. han bestämde att vi skulle äta Pizza till middag så det blev ett familjeprojekt att åka in till stan o handla pizza och en sväng på ica.
När vi hämtade pizza så berättade Jamie att han fyllde 3år och när vi skulle gå så sa pizza-killen "ta du en dricka och grattis på födelsedagen". Himla gulligt och Jamie tar en dricka och utbrister "vad snäll han är" :D
Efter pizzan så var det typ läggdax för killarna, vi ahnn inte riktigt med efterrätten men det var ingen som frågade efter den heller så det gjorde nog inget :) Och det var så sött, när Jamie ska gå från borde så måste han säga tack för maten, fråga om han får gå från bordet och ta bort tallriken, det är vi rätt hårda med. Idag så ville Alex från bordet, han tar upp sin tallrik och säger "tack tack". Så jag fick bära honom till bänken där han ställde tallriken o sprang i väg o lekte :) underbara unge! Dem snappar upp så mycket!

Inga kommentarer: