onsdag, januari 27, 2010

Onsdag

Hade en trevlig kväll igår och det var skönt o komma ut hemifrån en stund.

Idag blir vi inne då det är snöstorm. Alex var supertrött o somnade just i min famn så nu sover han, pelle behövde vila då jag snodde hans sovmorgon pga en elak huvudvärk som för övrigt fortfarande är kvar... Har haft så i ett par dar, gör ont att se på datorskärmen, tvn eller min bok. men jag kan itne hålla mig ifrån något av alla dem sakerna. Det skulle vara som efter hjärnhinneinflammationen och det var fan den längsta månaden i mitt liv... Så har tagit en värktablett och ska köra ett hårt träningspass när Pelle vaknar så jag kan få igång blodcirkulationen!
Några direkta planer för dagen finns väl inte mer än att vi verkligen behöver städa både damma, dammsuga och skura. Det känns rätt äckligt på golvet just nu!

Helgen har fått en del ändrade planer och jag har fått offra ett besök hos ML för o undvika mer krig. Pelle ska iväg på en poker turnering och det har varit bestämt sen i somras/höstat bara att jag hade glömt bort det. Så vi fick be Pelles föräldrar komma en annan helg och jag fick tyvärr lämna återbud till en mysig eftermiddag iväg. Men ett äktenskap går ut på o kompromissa så det var vad jag fick göra denna gång. Så Pelle blir borta hela Lördagen och kommer åter på söndag, i tid till Jamies kalas hoppas jag. För släktkalas blir det på söndag eftermiddag, ska bli kul!

Inga kommentarer: