onsdag, september 30, 2009

Lek och bus för hela slanten!

Oj oj oj vilken dag!
VI har haft en fantastisk lekdag idag på lek o buslandet i gbg.
Påbörjade dagen med att hämta ML o Ylva och sedan bar det av till gbg. Vi stannade först på Mcdonalds för att tanka upp oss o ungarna innan vi åkte lite vilse på väg till Backaplan :P Men sen började äventyret.
Ett 4 våningshögt klätterställning, enormt stor med tunnlar att krypa igenom, nät att gå över, balansgrejer, kuddar, rullgrejer, hinder att krypa under, hinder att krypa över, rutchkanor i en massa olika utformningar. Där fanns även studsmattor men där fick inga vuxna hoppa så där spenderades inte så mkt tid. Det fanns även basketplan, innebandyplan, nån cykelgrej där cyklarna var trasiga :/ Men vi var mest i klätterställningen o bollhaven. Ungarna fullständigt älskade det o tog för sig. jamie drog sig inte för något, åkte alla rutchkanor själv utom en som han inte ville åka alls. Ja helt fantastiskt skoj hade vi allihop, tror vi vuxna hade lika skoj som barnen. Och shit vilken träning att fara runt där upp o ner, fram o tillbaka :D
När vi satt o fikade så tappade lilla Ylva en godis på golvet o då kom det "faaan". Hahahaha! Jag vet hemskt när småbarn svär o inget jag uppmuntrar men gud vad kul det lät. Jag fullständigt bröt ihop av skratt :D
Ja vi hade en underbar dag ihop!
När vi åkte hem så somnade ungarna så himla gott i bilen o eftersom vi sett dem bygga om filerna på motorvägen vid Kode när vi for ner till gbg så skulle vi åka inenrvägen. Jahapp då byggde dem om bron vid Jörlanda o det visste inte vi så fick vända o så fick vi köra värsta omvägen... jaja sen passade vi på att åka över Tjörn o Orust också. Men då fick ML köra, jag var himla trött!

När vi kom hem så orkade varken jag eller Pelle göra mat så blev färdigmat från frysen, lite lagom ansträngande. Jamie ville bara ha yoghurt så löste sig fint, han äter som en liten mus... men han överlever väl... ;)
Nu så sover ungarna o pelle spelar spel. Går ju typ inget på tv idag så vet inte vad jag ska göra riktigt, kanske får sätta på en film.

Nu kommer några bilder från dagen. Kram




Inga kommentarer: