tisdag, september 08, 2009

dator crasch... doh!

Ibland blir jag så less, på mig, på andra, på omständigheter. Nu har min dator craschat, det suger. Jag skiter i datorn, det går o köpa en ny. Men alla mina bilder som jag inte har backup på... typ alla sen Alex föddes :S Ja jag vet, slarvigt! Men så är det ju bara... Kanske att dem går o rädda men jag har inte allt för höga förhoppningar tyvärr... Jag är dock glad över att jag varit så duktig på att lägga ut på bilddagbok och även här i bloggen så dem bästa bilderna från senaste tiden finns. Men hade ju varit skoj om man kunde rädda alla. Har iaf inte lika stor ångest som innan då jag har kikat på bilddagboken och insett att jag har mycket bilder där. Kommer ju aldrig få tillbaka dem i samma kvalitet om jag tankar dem därifrån men då har jag iaf bilderna! Jag kan leva med det. Men först ska vi försöka laga min dator, eller iaf rädda bilderna o det andra jag har på den.

Annars idag har min dag varit okej. Ja början o slutet har ju inte vart nåt vidare.
Men på dagen idag har livet flutit på. Jag har tvättat ett par maskiner, bäddat rent i alla sängar och satt upp lite krokar i källartrappen för o kunna hänga regnkläder där osv.
När jag hämtat Jamie så tog jag med ungarna o Hunden till stranden där vi brände ett par timmar innan det var dax o åka hem o laga middag. Falukorv o potatismos blev det, mumsigt värre :) Sen när Pelle kommit hem o vi ätit så tog vi en sväng till Carl o Vicky fr o se om dem var hemma, var så länge sen vi träffade dem. Blev te o bulle plus massa skitsnack, trevligt som vanligt :)
Sen kom vi hem till min burk o konstaterade helt att den var dödsdömd :( Tur vi har denna lilla netbook så jag kan fylla mina surf o bloggbehov ;)

Imorgon blir det promenad med Emma och sen på eftermiddagen får det väl nästan bli en tur till torp igen, för jag vill ha ordning på min dator!
Tror vi kanske skulle klämma in en sväng till tippen där i mellan med sista skiten från flytt o renovering. ska bli gott o bli av med det :) Börjar känna att huset kommer sig i ordning, himla skönt! Hallen står näst på tur men jag är även sugen på att måla över tapeterna i barnens rum... Känns som ett oväder på väggarna i barnens rum och det gillar jag inte. Men kanske får acceptera att det ser ut i ett par år innan vi kan sätta in nya... Vi får se. Tapeter o nytt golv behövs iaf i våran hall, det har första prio. Får se om vi kan få gjort det nu i vinter! Allt har sin tid o plats :)
Nu känner jag att min plats är sängen. Håll tummarna för att vi kan rädda mina bilder! ses!

Inga kommentarer: