lördag, september 19, 2009

19/9-09 Alexander 11 månader!

trots dåligt humör o Pelles migrän så har vi lyckats sy ihop den här dagen. Har inte hänt något speciellt alls. Jag har klippt andra halvan av gräsmattan så nu är den helt klippt igen. Kan man dela upp gräsmattan på 2 så kan man klippa 2 dar efter varandra så går det så himla mkt lättare. För en halva är okej, men ska hela klippas blir det satans utdraget!
Tja Pelle o jag har tjafsat endel, om larviga saker såsom när vi ska laga middag och hur vi ska lägga upp dagen... Blir så när ingen av oss mår bra. Men vi får det ur oss o sen kan vi leva på som vanligt igen.
Allt det vi hade tänkt för dagen blev inte av men vi har grillat fläskfilé o ätit den med klyftpotatis. Pelle o Jamie har varit o köpt lördagsgodis. Jag har plockat lite här hemma o städat badrummet. Det är förresten ommöblerat nu, blev mycket bättre! Monterade även upp våran duschhylla när jag äntligen hittade beskrivningen. SÅ lite har vi fått gjort. Nu väntas dammning, dammsugning och skurning... sen mys i soffan med älsklingen! Vi har ett par serier o se och sen kommer det en film ikväll.

En rolig sak idag är att jag satte Alex på pottan efter att han hade duschat o han satt där så glatt en stund o tror ni inte att han kissar!! Min duktiga lilla kille :D Så nu ska jag börja sätta honom på pottan när man byter blöja o efter mat osv. Iaf när vi är hemma. Kanske det kan gå snabbare o få honom blöjfri än det har varit med Jamie. Inte för att vi har bråttom men kan lika gärna börja i tid.
Idag är skrutten 11 månader! Han ahr börjat härmas massor. Jag skakade på huvudet o sa brrr o då började han också skaka på huvudet lite hackigt o sen sa även han brrr :D Underbara lilla kille!!

Imorgon ska vi hem till M-L o lek. Hon bjuder även på lunch. Ska blir roligt :) Hoppas bara Alex är lite piggare.
Nej nu har Pelle redan dammat o påbörjat dammsugningen så jag får gå efter skurhinken!

Ses

1 kommentar:

bluerain sa...

11 månader redan, tiden går fort! =)