söndag, september 06, 2009

Åhå även denna dag blev helt okej :) Umgicks lite med store Alex innan jag väckte Pelle. Sen blev det frukost och iväg till Lysekil för lite sightseeing. Alex kör mc o har svart mc, svart ställ o svart hjälm. Det är verkligen nåt sexigt över mc-killar :) hehe inte för att Pelle behöver oroa sig men att investera i mc-kort o mc vore inte helt fel :D Ja så vi tog iaf en promenad i stan för o visa Alex o sedan for han vidare mot Linköping medan jag o ungarna gick till parken. Pelle jobbade såklart. När jag var i parken så ringde emma o vi snackade nog i en halvtimme o när vi snackat 20min så insåg vi att hon var ensam med sina ungar o jag ensam med mina ungar. Så jag packade in ungarna i bilen o åkte ut till henne i Brastad ist för o fortsätta över telefon. Det var första gången jag träffade hennes lilla Vincent o han var ju bara så himla supersöt! Det var verkligen roligt o träffa Emma igen o Jamie var glad över att få leka lite med Felicia o ville inte alls åka när vi väl skulle hem. Blev en lång promenad med en paus på en lekplats för oss, hon håller högt tempo och shit vad mina vader gjorde ont. Hade inga riktigt bra skor på mig och Emma håller högt tempo! Skämms över hur kass kondisen har blivit men framförallt var det vaderna som hindrade mig, det värker i musklerna fortfarande... Hur 17 får man någonsin ordning på sina vadmuskler? Får bli mer crosstrainer för hade inte samma problem innan då jag tränade på den. Iofs går jag sällan i sååå högt tempo som Emma hålelr. Men lika bra jag vänjer mig för imorgon ska vi ut o gå igen, även hon vill i form igen. Fast hon är seriösare o hurtigare än mig :D Well kan jag få hjälp av henne så är jag nöjd! Det blir ju både vattengympa o gym med henne nu i höst o så promenader på det så ska det nog ramla av ett par kilo igen bara jag kan hålla igen på sötsaker o för mkt fet mat.
Efter att ha varit i Brastad hämtade vi Pelle inne i Lysekil o eftersom jag o grabbarna missat lunch så fick det bli kinamat då ingen hade tålamod o vänta på mat som skulle lagas. Sen så klippte Jamie o Pelle gräset medan jag o Alex gick in, för Alex föll på näsan o började blöda näsblod. Jag hade tänkt påbörja o klippa häcken men jag hade egentligen inte nån energi så Alex fall blev en bra ursäkt :)
Sen när Pelle o Jamie kom in o barnprogram sattes på så somnade jag gott på soffan. Välbehövlig tupplur! Efter det blev det nattning men Alex vart orolig så han fick komma ner till mig vid datorn där han somnade gott i famnen. Lilla godingen, inte ofta det händer så var så himla mysigt till armarna somnar :)
Nu ser jag på en trevlig romantisk film och skriver här, trevligt trevligt...

Imorgon väntas promenad med Emma när Jamie är hos dagmamman och sen när Jamie har sovit så ska vi iväg med Caroline o plocka svamp. Vi skulle ha varit iväg idag o plockat svamp men så spydde hennes Liam inatt så vi vågade inte riskera nåt. Imorn har han förhoppningsvis varit spyfri ett tag så vi inte får något oönskat magvirus. Ska iaf bli roligt o träffas igen och plocka svamp har jag tänkt göra i flera veckor nu så det är ju skönt att slippa plåga Pelle med det :)

Vill bara bjuda på 2 söta videos på Alex (har just upptäckt den funktionen i bloggen).

Inga kommentarer: