lördag, september 19, 2009

Inställt

Blev ingen Nordens ark idag, jag kollade priserna och insåg att lågsäsongen börjar from nästa helg o då blir det 60kr per person billigare så vi valde o vänta 2 veckor.
Så vad som står på planerna idag är fortfarande okänt. Vi behöver gräva i trädgården och plantera våra jordgubbsplantor, kanske greja lite mer med trädgården. Vi kanske bjuder hit Carl o Vicky, eller åker o plockar svamp. Går en mysig promenad inne i stan. Tja vem vet :) Vi ska iaf umgås hela familjen och det är det viktigaste.
Dessvärre är Alex förskyld och håller på att få tänder, kanske lite feber så han är inte så pigg. Nu sover alla mina 3 pojkar, sova lite middag behöver älsklingarna när dem går upp kl 6. Jag ska nog kasta mig in i duschen snart o göra mig i ordning. Gå ut o börja greja sen kanske, vem vet :)

Jag har fått sovmorgon idag så jag är lite lagom seg, nästan jobbigare än o vara trött. Men det ordnar nog till sig när jag väl kommer igång. Drar ut på bloggandet lite här för är inte sugen på o duscha haha :D Men vill inte gå runt o lukta heller så det är väl bara o ta sig i kragen.

Vi ses sen!

Inga kommentarer: