torsdag, september 17, 2009

Igår och idag och kanske lite imorgon

Ja jag hann inte riktigt med att skriva innan men bilderna sa väl lite om vad min dag igår handlade om.
Dagen igår började med promenad med Marie-Louise inne i Lysekil vilket alltid är lika trevligt. Sedan gick jag o barnen o köpte bulle o gick till parken. Pojkarna gungade och åkte rutchkana, jättelyckliga killar :D
Sen gick vi till biblioteket och läste nog 10-15 böcker innan vi valde några att låna med oss hem :) Sen hade tiden runnit ut och Pelle var klar på kontoret. Vi hade tänkt åka till Nordens ark men innså att det skulle bli lite stressigt så Pelle fick den dumma idén att vi skulle åka o kolla på husvagn... Så det blev en sväng till trollhättan. Pelle vill nämligen köpa husvagn som han kan ha som kontor i trädgården. Detta är inte aktuellt just nu men är rätt skoj att drömma, vi vill gärna ut i europa o luffa med husbil eller husvagn :) Men första prioritet har nytt värmesystem och göra om hallen!
Det var iaf roligt att kika o vi har väl konstaterat vilken typ av planlösning vi vill ha på vår framtida husvagn iaf :)
Sen när åkte hemåt åkte vi in på göfab o köpte rep så nu är gungan på plats i trädgården! Sen blev det att börja gräva i trädgården för idag när pappa kom hade han med sig massa jordgubbsplantor. Har inte grävt ner än iaf, blir till o gräva betydligt mer...

Ja o idag var jag ute med Marie-Louise igen o gick, vi var uppe i fjälla o när vi gått ett varv på 2km rundan så pratade vi o hade så trevligt att vi gick ett varv till. tillsammans med vändan till o från parkeringen så gick vi ca 5.5km idag. Känns väldigt bra! Tror jag har hittat en riktig vän i Marie-Louise som jag nog kommer börja benämna som M-L här i bloggen :P
M-L och hennes barn kommer hit imorgon o ska leka :) Det blir väldigt trevligt!
Med andra vänner kan jag känna mig lite efterhängsen, alltid jag som tar initiativ till o ses osv. Oftast får jag ju glad respons men ibland vore det skoj att själv bli tillfrågad. Med M-L är det lite mer ömsesidigt. Vet inte om det har med promenaderna o göra eller så men både hon och Emma frågar om vi ska ses. Då blir det ju oftast promenader men inte alltid :) Skönt att några är sånna också.

Sen när jag hade hämtat Jamie på folkets hus så kom min pappa. Han har hjälpt oss med massa grejer idag. Dörrarna i fläktskåpet är uppe med handtag och allt! Han fixade vår andra gräsklippare så nu ahr vi 2 igen :) Trimmern lyckades han också få igång. Han är så händig min pappa ;) Sen så luftade pappa o Pelle elementen så nu blir värmen lite mer effektiv.

På Lördag blir det nog Nordens ark iaf, har inte varit där sen förra året så ska bli skoj. Annars ligger planerna lågt so far. Men dt är ju snart en ny vecka med mer promenader osv :)

Inga kommentarer: