måndag, september 21, 2009

mysigt barnrum

Barnprogram på tv och ett barnrum som börjar närma sig lite mysigt. Jag var produktiv här på förmiddagen så nu börjar jag slöa till mig. Rätt välförtjänt efter 5.3kms promenad och sedan grejande i både barnrummet och vårat rum. Barnen har fått en myshörna av kuddar o filtar. Jag ställde in ett bord och tog fram lite av dem gamla leksakerna jag hade lagt undan o hittade mer gosedjur. Hittade en gammal ljusslinga med färgade ljus som hänger i fönstret, blev super mysigt! Speciellt när det är nedraget. Ska ta upp en del böcker också så vi kan ligga i myshörnan och läsa böcker. Kanske ska åka runt pappa på fredag o hämta våra gamla böcker :) Dem vill jag gärna läsa för barnen!

Annars börjar veckan bli uppbokad. Dvs om alla man ska träffa dyker upp. Tja å så ska ju Pelle iväg till helgen o vi ska låna bil av mamma o Lasse så dit ska vi på fredag. Torsdag är Pelle helt ledig så då ska vi nog försöka hitta på något skoj :)

Idag ska vi handla mat, så snart Alex har vaknat kan vi åka :) Verkar inte bli så dyrt denna gång! men man vet ju aldrig...


Inga kommentarer: