lördag, september 12, 2009

trädgårdsfix!

Har haft en bra dag idag! Känns som att jag allt mer ofta skriver det och det är ju verkligen positivt :)
För 3e dagen i rad så gick jag upp med ungarna, Pelle o jag gjorde en deal häromdan att jag tog hans morgon igår så fick han gå ut med Nalle ett par kvällar. Vi kör nämligen varannan morgon med barnen. Imorse var jag lite bitter över den dealen då jag hade hemsk huvudvärk men det var bara o bita i det sura äpplet o gå upp.
När Jamie hade väckt Pelle vid halv tio då jag halvsov på soffan så packade vi ihop oss och åkte till simhallen. Där mötte vi Jeanette o Morgan + deras barn. Blev mini plaskpoolen först, då passade jag på o gå o simma några längder. Blev bara 200m då jag fick lite komplex då tjej bredvid varvade mig ett par gånger :P Morgan tränade på gym o när han var klar gick vi alla in i mellan bassängen där det är lite djupare än i plaskpoolen. Jamie var jätteduktig o vågade simma själv i slutet, dock fick inte jag röra honom. Hela denna dag har han bara puttat bort mig och surat om jag kommit i närheten. Det är enormt frustrerande att jag inte får göra nåt. Man känner sig som en lagom kass morsa då ungen blir rädd o nästan börjar gråta då vi bytte barn i bassängen en sväng... suck alltså!
Efter simhallen for vi hem o då Alex somnade i bilen så bestämde vi oss för att greja i trädgården. Först ville Jamie försöka sova i bilen men när han såg oss greja så skulle han vara med såklart. Jag fixade grinden, så nu har vi en grind! Pelle klippte dem häckarna som behövde klippas. Han hade tur och fick låna grannens elektriska häcksax annars hade det tagit dagar :D Jag satte även upp sista biten staket ut mot vägen till, intill den glesaste häcken, så nu tar sig ingen hund eller unge ut den vägen :) Jag klippte också halva våran gräsmatta, då hade dock Alex vaknat så han satt på ryggen och Jamie hade somnat i en vagn när han tittade på när Pelle klippte häcken.
Blev riktigt fint i trädgården, men det behöver krattas upp en massa grenar o resten av trädgården behöver få gräset klippt. Det får bli på måndag, imorn är schemat fullbokat igen... Men det är så det är roligast :)
Har även hunnit med o städa inne i huset idag och laga god middag, örtkyckling och potatisgratäng, riktig höjdare :)

Från en sak till en annan...
Kommentarerna från Jamie nu som alltid poppar upp i mitt huvud är "Luktar gott, luktar bajs" hihi och "Mej älskar pappa lite mycket" Tycker det är så gulligt. Min prins försöker så mycket med språket just nu. Han lär sig nya grejer varje dag och det är så roligt att höra.
Alex kommer närmare och närmare att gå själv. Han har tagit nåt stapplande steg utan stöd men oftast så kryper han ist om man släpper händerna. Han går gärna och oftast räcker det att man håller i ena handen :) Men han är osäker och det är ju inte så konstig, det gör ju ont att ramla.

Det är lite skralt med bilder men har helt kommit av mig. Har ju ingen "egen" dator att lägga in dem på eller nåt.
Vi har inte heller ordnat med min gamla disk ännu, drar lite på det för jag vill inte ha dem dåliga nyheterna... Och vi har inte kört recovery osv på min dator med ny disk, känns så omständigt...
Men kommer komma bilder här i bloggen och på bd snart igen hoppas jag. Så den som väntar på något gott...

Inga kommentarer: