onsdag, september 23, 2009

Klockan är 10, jag har städat nedervåningen, duschat och hunnit sitta här en stund. Jag har dessutom haft Maribel här, ja för hon sov över tillslut. Vi hade väldigt mysigt hela dagen igår. Större delen pratade vi mest men vi hann med o hämta Jamie, handla o sedan baka bullar med Jamie. Eller tja jag förberedde, diskade, städade osv medan dem knådade o kladdade.
Sen så fikade vi med bullarna när Pelle hade kommit hem o på kvällen blev det en film. Efter en hel del snack. Var verkligen mysigt! Lätt o avslappnat att umgås med gamla vänner som man vet var man har dem!
Jag hann även med en fika med ML igår på morgonen, var väl tilltänkt promenad men det stormade o regnade så vi fika ist :P
Kan ju säga att gårdagen var bland min onyttigaste på år! tror jag åt 10 bullar sammanlagt igår o sen åt vi lite chips till filmen igår... Så jag väger mig nog inte denna veckan... usch så jag skäms, men guud så goda bullar :D Får väl kanske bli en joggingtur eller snabb promenad sen i eftermiddag/kväll. Vi får se vad jag hinner med! Om inte annat kan jag ju träna med wii ikväll då barnen sover. Ja den som lever får se!

2 kommentarer:

Pernilla sa...

Ibland får man unna sig :P

Anonym sa...

hej hej! ja jag kände att pappret börjar bli stenålders mässigt=) usch det låter inte bra att du har en skit dag du måste berätta ALLT sedan när vi promenerar!! Det blir bättre.. massa massa styrke kramar vi ses om en stund=))