torsdag, september 10, 2009

Nu är jag här igen.
Har fått upp hoppet lite ang min gamla trasiga hårddisk, men såklart glömde Pelle den på kontoret så vi inte kan mecka med den just nu... Well den som väntar på nått gott...
Så håll alla era tummar! Annars blir det en sorgsen Nathalie som skriver framöver. Alla minnen de senaste året... gone! Så mkt som går förlorat.

Har varit en härlig dag idag. Numera Leker även Alex i parken o det är så skoj o se! Han fick åka ruchkana i Jamies knä, så himla gulligt! Jamie höll om honom jättebra o jag höll i en hand och dem hade så skoj tillsammans :)
Max o Jamie hade också skoj ihop och det var roligt att snacka lite skit med Jeanette.

När vi kom hem så lagade jag mat medan Pelle badade barnen, sen så åt vi. Eftermaten så monterade Pelle upp min hylla på skrivbordet så nu ikväll har jag kunnat packa upp mina 2 sista lådor, himla gott!
Efter o ha monterat hyllan så drog vi fram mediadatorn och den står numer vid mitt skrivbord så jag slipper sitta på lilla netbooken hela tiden. Är ovant o sitta med endast en skärm och dessutom ha den stationära skärmen som huvudskärm, den är ju så hög! Well nu har jag iaf en stabil dator o andvända tillsvidare! Utan att behöva kisa för o se ordentligt ;)

Nu ska jag gå upp o spela lite dataspel med Pelle, vi köpte det igår, ett billigt för 79kr. Man ska bygga städer för rom. Kul nu när vi varit där. Nåväl, ha det gött!

1 kommentar:

dess sa...

Jag håller alla tummarna så hårt jag bara kan=)