måndag, september 14, 2009


Har precis haft lite kvalitets tid med min yngsta son, busat och gosat. Han är alltid så glad och go! Just nu går han med sin gåvagn, jag får springa o vända den då o då men han är ändå nöjd :)

Jag hade en bra söndag. Körde först ut Pelle till kontoret och sedan for jag o barnen till fjälla för o möta Marie-Louise o hennes lilla Tuva. Det blev en 4km lång promenad med mycket skitsnack. Väldigt trevligt :) Nalle var med han också o han njöt av att springa lös o nosa!
Efter att ha varit i Fjälla så åkte jag o ungarna till min mormor, stannade till hemma först o lämnade Nalle. Det var väldigt avslappnat och skönt hemma hos mormor. Först blev det smörgåsar o saft o efter det ville Jamie se på tv så vi gick alla ut i vardagsrummet. Alex vart skittrött så mormor försökte få honom o sova i soffan medan jag och Jamie gosade oss i fotöljen. Både jag o Alex somnade gott :) Mormor fick vilat o Jamie satt så mysigt i mitt knä o såg på tv. Jag vet inte vad det är hemma hos mormor som alltid gör mig så trött. Men antar att det är det ända hemmet från min barndom som finns kvar. Både mamma o pappa har flyttat från dem hem jag bodde i under min uppväxt men mormor har bott i den där lägenheten sen jag var 8 typ. Jag kan verkligen slappna av där, vara den Nathalie jag alltid har varit. Inga nya regler eller nya familjemedlemmar. Bara min mormor! Underbart ♥
Vi åt även middag hos mormor så Pelle fick jobbat länge. Det blev pannkakor och Jamie o Alex åt bra!
Sen åkte vi hemåt, hämtade Pelle på kontoret o så var det nattningsrutinerna.
Det är så himla gulligt, vi har berättat för Jamie om tandtrollen och numer när tänder ska borstas så måste man krypa in till badrummet morrande o sen hoppa in o säga Böh för att skrämma tandtrollen. Pelle som har hittat på detta. Så vi kryper alla 4 genom hallen, ungarna älskar det :D
Sen igår så blev det lite jage innan vi la ungarna i säng. Alex tjuter av glädje då man ropar "Nu kommer jag och tar dig Alex", så himla go! Åh gud vad jag älskar mina ungar!

Idag har jag hunnit lämna Jamie hos dagmamman och Pelle på kontoret. Lägligt nog somnade Alex i bilen så jag passade på att kratta upp grenarna från när Pelle klippte häcken. Sen blev det till o klippa gräset. men halvvägs fick jag motorstopp, troligen bensinstopp :P Så jag tog en paus o när jag gick förbi bilen så var Alex vaken så blev till o ta in honom ist.

inte alltid så skoj med trädgård

Inga kommentarer: