fredag, september 11, 2009

Shopping

Trots lite ansträngd ekonomi så blev det shopping idag. Dels köpte jag mig min födelsedags present från Pelle, det blev ett par jeans och ett svart linne med knäppning fram över bysten. Blev snyggt :) Sen så såg jag sånna där wallies när vi var inne på panduro så blev jättefina bilar o ha på väggen. Alex bara sken upp när han fick syn på dem och Jamie har burit runt på dem :) Kostade inte så mkt men jag såg i Pelles ögon nu när vi kom hem att han ogillade köpet iaf. Sen har jag fått köpt årets första julklapp :) Det blev till Lasse, kunde inte låta bli den prylen, passade honom rätt bra tror jag! Sen hade dem rea på fotoramar på jysk så köpte på mig några, det finns alltid fina bilder på ungarna som man vill rama in, om inte annat så ger man ju bort det då och då :)
Det var väldigt trevligt o träffa Becka, men torp 3 gånger inom loppet av en vecka är lite väääl mkt tycker mina söner... När jag skulle prova kläder skrek Alex typ konstant. Becka gjorde sitt bästa för o hålla honom lugn men det är mammas kille, speciellt när han är trötter. Då duger oftast bara mamma o pappa.

Imorgon är Pelle ledig så då blir det först badhuset på förmiddagen då vi träffar Jeanette o Morgan där skulle jag tro. I vilket fall är det dax att ungarna får bada igen så dem inte glömmer hur kul det är :)
Eftermiddagen imorn vet jag inte vad det blir men nåt tar vi oss nog för.

På söndag ska jag ut på promenad med iaf Marie-Louise o kanske Emma på förmiddagen o sen tänkte jag packa in ungarna o åka till mormor. Pelle jobbar...

Nu blir det film med älsklingen!

Inga kommentarer: