måndag, september 07, 2009

Blir motiverad o tävlingsinriktad av o läsa om folk som tappat mer i vikt än mig så tack Ellinor ;) Sen så är jag inte direkt stenmotiverad denna gång men det är Emma så jag kommer nog tappa mina kilo. Underbart o ha Emma som drar ut mig på långa promenader i häftigt tempo. Det är skönt att ha nån som får med en på vattengympan och som sagt snart även på gym. Jag behöver ju nästan inte fundera mer på träning ;) Men ska nog klämma in nåt pass eller två på crosstrainern här hemma i veckan. Just nu har jag dock träningsvärk i hela vänsterbenet, himla konstigt att det bara är i ena benet... Men kändes bättre i vaderna idag iaf :)
Ja för idag var jag ute igen med Emma, blev 1½ timmes promenad i raskt tempo. Lite lättare med enbart Alex i vagnen får jag ju erkänna. Mötte våran gamla granne när vi var ute o gick så blev en liten paus till o prata lite med henne. Lite skoj, dem köpte det huset i brastad som vi var enormt nära o köpa :)
Så efter att ha promenerat med Emma så var det bara o åka direkt tillbaka till Anna-Lena och hämta Jamie. Allt hade gått bra för honom vilket var skönt, jag kunde bara säga hejdå imorse!
Sen la jag Jamie o undertiden han sov så åt jag o Alex lite lunch.
Klockan tre var det meningen att Caroline skulle komma o så skulle vi ut o plocka svamp, men hennes Liam var fortfarande sjuk. Men jag hade lovat Jamie så vi åkte till fjälla och gick ut i skogen där. Ganska mysigt men så fort jag satte mig o körde ut från vår uppfart så började det regna... Well vi dog inte av lite regn och i skogen var lövkronorna så täta att vi knappt märkte det.
Efter ett tag tröttnade jag dock på Jamies gnällande så vi gick tillbaka till bilen så jag fick höra mer gnäll... aldrig nöjd... Vi hämtade Pelle vid kontoret och veckohandlade på Ica. SÅ nu är kylskåpet proppfullt igen :) Det är så himla gott! Det vankas husmanskost i veckan, ska bli gott. Med mycket sallad!
Imorn ska jag väga mig tror jag, hoppas på nåt kg ner men har inte så jättehöga förhoppningar. Fortsätter jag bara så kommer nog kilona rasa :)

Här kommer några bilder från skogen idag, ber man Jamie le så öppnar han munnen :O



Inga kommentarer: