lördag, september 05, 2009

Lediga Lördagen, den första av många!

Idag har Pelle varit ledig. Första dagen förutom Italien-resan som han har ledigt sen vi startade bolaget. Ja såpass ledig att han kan släppa allt o inte tänka jobb.
Jag fick sovmorgon vilket var behövligt efter vår natt. Båda grabbarna har blivit förkylda och därför inte sovit bra, så inte bara det att vi har varit 4 i vår säng i natt, nej båda har vaknat ett antal gånger. Speciellt Alex har varit hopplös. Sen ville Alex gå upp vid 6 idag, typ första dagen på hur länge som helst som han velat gå upp så tidigt. Så Pelle har inte varit allt för pigg idag men han har haft humöret uppe ändå vilket är imponerade :)
Sen har vi varit iväg på Torp. Vi köpte delar till vad vi hade tänkt skulle bli en grind, men visade sig att vi köpt för kort så får nog köpa en del till innan det blir en bra grind. Det blev även lite sladdar o grejer som jag suttit o pillat ihop i eftermiddag för att kunna få upp våra fönsterlampor i vardagsrummet och lampan över matbordet i köket. Blev för övrigt skitbra :)
Vi skulle också köpa stövlar till mig och Jamie men blev endast till Jamie då det var helt utplockat på coop på dem trevliga stövlarna i min storlek. Vi hade tänkt köpa en babygunga o ha i trädgården också men när vi kom till coop där dem brukar vara billigast så hade dem slutat sälja det... snopet... och vi orkade inte gå tillbaka till BR :P Vad vi däremot fick köpt var några kalsonger till till Jamie så nu kan han kissa ner sig utan att jag behöver tvätt maskiner med bara kalsonger i :)
På vägen hem från torp bestämde vi oss för att ta med vår lilla plastsandlåda o åka ner till fiskebäcksvik o fylla med sand. Så vi lastade ur hemma, hämtade sandlåndan o Nalle o for till stranden. Vi var ensamma där så var bara o fylla sandlådan medan Jamie o Nalle tjöt av lycka :) Även Alex tyckte det var kul o få krypa runt på stranden. Det var verkligen härligt o vi insåg hur bra vi bor ändå. På 5 min var vi nere vid fina sandstranden, klippor o glittrande hav!
Väl hemma igen röjde jag lite i garaget för o få plats med cykelkärran vi har fått av Carl, den stod ut o kan tänka mig att regn inte är det bästa för cykelkärror :) Jag tog fram lära-gå vagnen, som av nån anledning hamnat ute, till Alex. satte en hink med sand på så han fick motvikt så den inte välte. Han fullstädigt älskade det, gick runt med vagnen hela tiden och tjöt av glädje tills han kom fram till en kan, en bil eller något annat som sto di vägen o gjorde så ha inte kunde fortsätta gå. Då var det bara o vända vagnen o han tjöt åter igen av glädje :) Så underbart o se! Och igår kväll tog han faktiskt ett steg framåt utan stöd, fast han föll så det räknas väl inte riktig men han är på god väg att börja gå själv :D
Och sen så har vi städat idag o fått upp våra 3 lampor! Nu har vi besök av en gymnasiekompis till Pelle och klockan har skenat iväg o närmar sig ett... Alex som kompisen heter blir kvar över natten och tur är väl det eftersom han ahde tänkt fortsätta till Linköping här ifrån från början... det hade blivit väääldigt sent för honom :P Well hög tid för mig o sova eftersom jag ska upp med barnen...
Skriver mer imorn :)

Inga kommentarer: