onsdag, september 23, 2009

Pissig dag

Den här dagen har inte varit bra. Jo där på morgon var det bra, efter det har allt bara känts fel o gått fel typ...
Men vad kan man vänta sig när man får mens och huvudvärk på samma dag?!
Men jag fick gjort trolldeg till jamie som var skoj i ca 10min sen var det rakt i papperskorgen med den och dammsugningen i lekrummet var ogjord. Inte smart uträknat. Men jag tog fram sopborsten o så vart det lite snyggare iaf :)
När jag ätligen kunde lägga ungarna så passade jag på själv. Ställde klockan på halvtvå o försökte sova bort huvudvärken. Gick sådär. Huvudvärken blev bättre men inte bra. Runt två dök Jeanette och hennes ungar upp. Det var trevligt men Jamie blev fullständigt skogsgalen. Sprang ca 20 varv runt nedervåningen o spred leksaker runt sig. Max var till en början lugn men i slutet välte han hela Jamies leksakskök... Då var droppen nådd. Vi gick ut. Men inte blev det lugnar för oss stackars mammor ute. Max hittade varenda olämplig sak i trädgården o lekte med. Jamie gnällde, slogs o körde över max. Men vi fick en gunga av Jeanette som vi fick satt upp så nu har vi två i trädgården :)
Sen for dem hem o strax därpå kom Pelle hem, ingen mat lagad o en tjurig Nathalie resulterade i att Pelle o Jamie åkte in till Lysekil o köpte kinamat :D Efter maten började det bli bättre, lite energi och någon som tog ansvaret för barnen har hjälpt. Jag tog tag i att städa övervåningen och fick upp Walliesarna på dörrarna i barnens rum. Dem förstör nämligen tapeter om man försöker flytta på dem. Vilket jag kanske itne skulle sörja så mkt över, men nu har jag satt upp planscher på väggarna o barnens rum börjar bli mysigt barnsligt rörigt. ja riktigt charmigt :)
Så huset är städat även om det inte syns i kök o lekrum precis... Pelle badade barnen så dem är rena och nu väntar en härlig promenad med ML o Nalle. Ska bli skönt o snacka skit o röra på sig utan ungar som gnäller!

Imorgon väntas en tur till tippen med sista skräpet och efter det åker vi till Ikea o köper nytt vardagsrumsbord, det gamla knakar o håller på o spricka. Rör man på det så faller under hyllan av... Ja bra skit det där ;) Blir nog iaf ett likadant, kosta typ 300kr så kan leva med att det bara håller i 2år. Så om 2år igen kanske vi köker ett bättre bord för då är barnen större. Fast vem vet om det vankas fler barn då kanske :D Jaja nu ska jag sätta mig i bilen, ha det fint!

1 kommentar:

Fredrika sa...

Jag blir nyfiken på hur det ser ut hos er! =) Kanske kan lägga ut nå bilder ;) Kramar