måndag, september 28, 2009

svarta blommfingrar?

Varför heter det gröna fingrar att greja med blommor? Jag har grejat med våra blommor idag o mina fingrar är allt annat än gröna ;) Svart under naglarna och innan vart allt svart... Tjaa har utökat antalet krukor här hemma i fönsterna iaf. En av våra garderobsblommor har växt till sig så mycket att jag kunde dela upp den i FEM krukor! Det är rätt sjukt mycket för o komma från en, visserligen var det en stor blomma men.. jaja :) Delade upp en grupp vi fick då vi gifte oss också, en av de fem blommorna i hade dött så... Ja vi har väl sådär 10 krukor mer runt om nu... Men var lite skralt innan :) Syns ingen större skillnad.

I förmiddags var jag på torp med ML o våra småttingar. Det var mycket trevligt o jag köpte inget onödigt alls! Blev dem där stavarna i födelsedagspresent från mor o Lars. Sen hittade jag shyssta vinterstövlar till Jamie för 149kr på stadium. Dem hade kostat typ 400-500kr innan så kunde inte låta bli. Han behövde ju skor iaf. O så köpte jag några mer wallies till barnens rum för o göra våran gamla byrå lite mer barnslig :) Något annat roligt blev det inte, bara mat på maxi.
Men trevligt hade vi. ML har en Phil o ted syskonvagn o då sitter minsta barnet under det andra typ o när jag gick till panduro medan ML gick för o lämna lite i bilen så hade jag ju bägge barnen. Tuva hade somnat så hon satt helt stilla o då frågar kassörskan på panduro om jag hade en docka där nere... hehe lite roligt men man tycker ju ändå att folk ska se skillnad på en docka o en bebis... Men sådan syskonvagn är ju inte så vanliga här...

Sen så har Pelle migrän nu så alla 3 grabbarna ligger uppe i sängen. Jag skippade vattengympan för Alex somnade redan kl 18 så man vet aldrig om han vaknar snart pigg som en mört o vill vara vaken... vi får se... Är ändå rätt sleten så är skönt o va hemma!

O Pennan kommer inte imorn, sa ju att det var svårt o tro på o så blev det ju också ;) hehe ne men hon kommer troligen nästa vecka ist. Men får hit ML o barnen ist imorn eftermiddag. Går inte en dag utan att vi ses... har inte varit med om att man blir så beroende av någon utan att man varit kär i personen. Eller jo Tina o jag var ju sådär i gymnasiet... Sandra o jag är det på msn men tja inte samma sak. Well är härligt iaf!

Har blåst sjukt mycket här nu i nån veckas tid. Trodde det hade mojnat igår på dagen men nej nu skallrar det i huset igen... Ganska mysigt men inte roligt när man ska ut... Inte lockande att gå ut i trädgård med småbarn som nästan blåser bort...

2 kommentarer:

Pernilla sa...

Ledsen att jag inte kan komma imorgon! Jag får inte tiden att räcka till den här veckan. Ser verkligen fram emot nästa vecka ;) Kramar

Anonym sa...

det kallas att ha "gröna fingrar" om man har bra hand med blommor och andra gröna väter..inte för att man blir grön om fingrarna när man grejjar med dom ;)