torsdag, september 03, 2009

Kärlek!

Det är helt ofattbart hur mycket man kan älska sina barn. Jag ser på en tv-serie där en kvinna dödar sitt barn för att det var så sjukt att det skulle lida hela sitt liv o troligen dö innan det hade fyllt fem. Jag vet att jag själv aldrig någonsin hade kunnat göra något sådant för jag är för egoistisk. Jag hade velat ha kvar mitt barn så länge det någonsin gått! Bara att titta på detta får mig att vilja springa upp för trapporna o kolla så att mina älskade små underverk verkligen lever. Kärleken till dessa två små under är så stor att det känns som att mitt hjärta ska explodera.
Förut gick Pelle ner när han nattade barnen för o gå på toa. Då vandrar Jamie upp o letar efter pappa, när han inte hittar honom får han panik o skriker förfärat. Min vackra söta lilla prins, jag mår så dåligt när han blir så rädd. Det skär i hela mitt hjärta!
Ett leende, ett skratt, en söt kommentar, ett uttryck, en händelse, en rörelse - allt detta får mitt hjärta i brand. Jag vet inte vad jag skulle göra om någon av dem togs ifrån mig. En liten sak kan påminna mig om hur fantastiska dem är och det bubblar så i hjärtat att jag nästan tror att det strömmar till mer blod och att det då sipprar ut mer blod genom mina hål i mellanväggarna som blir till små såpbubblor :) Kanske är det så men troligen inte... :D

Idag har varit en bra dag.
Började den med att klä på mig träningskläderna o ge mig ut med Nalle. hade tänkt jogga men fick fruktansvärt håll redan efter hundra meter så det blev ett högt tempo på min gång och det räckte för o få mig svettig. Gjorde även sit-ups väl hemma så det fick räcka som träning för dagen.
Sen var det meningen att Pelle skulle kunna lämna Jamie hos dagmamman idag men Jamie blev helt förstörd så Pelle fick stanna. Så hans kontorstid blev förskjuten men min hemmatid blev förlängd då jag slapp köra in till stan med Pelle :) Alex somnade o sov i säkert 1½ timme så jag fick kvalitets tid men Sandra på msn. Så himla skönt att få pratat en stund. Vi har inte haft ett ordentligt samtal sen innan bröllopet typ... Så jag har saknat detta enormt men nu när vi är hemma igen o inte har massa resor framöver o annat inplanerat så hoppas jag att det blir fler sånna samtal, eller vad säger du Sandra?!
När Jamie hade sovit så åkte vi in till stan för att leka med Jeanette och barnen. Men max hade inte sovit så han var supertrött och puttades o sparkades mest hela tiden. Jamie säger tyvärr inte ifrån eller ger tillbaka, ja tyvärr säger jag i denna ålder, i tonnåren kanske jag är tacksam över detta draget ;) Jag fick honom till o säga Nej men detta resulterade mest i att ungarna stod o skrek nej till varandra.
Så vi tog en promenad då max slocknade i vagnen. vi gick för o leta kalsonger till Jamie men dem kostade 75 eller 99kr st så det blev varsin tunn höstmössa till grabbarna ist. Sen när Jeanette hade gått hem så hittade jag dock 3pack med kalsonger på Konsum för 59kr så det blev 2 sådana :)
Sen fick jag o barnen åka hem själva för Pelle var inte klar på kontoret. Så jag lagade blodpudding o fläsk till mig o barnen vilket var poppis, ja iaf blodpuddingen. Sen kom Pelle hem o vi fick lagt ungarna och sen dess har jag sett på tv. Skönt o bara ta det lugnt ett slag!

Imorgon har vi inga planer än så länge. Eller jo, Jamie ska till dagmamman och Pelle till kontoret. Men jag och Alex har inget inplanerat. Vi får se vad vi tar oss för. Lite träning på förmiddagen o sen får vi hitta på nåt roligt på em när Jamie kommer hem så mitt tv-beroende monster får nåt annat o tänka på :P

2 kommentarer:

bluerain sa...

Vilken fin kärleksförklaring till dina barn, det är härligt att läsa :)

Sandra sa...

ja, det ar skont att varatillbaka i lite msn rutiner ocksa :)
kul attlasa att Alex ar pa vag att borja ga sjalv :D han ar ju dessutom snart ett ar, jisses va fort tiden gar!