torsdag, december 10, 2009

Varning för gnäll

Vissa steg är tagna och våran framtid har kommit i rullning. Det känns spännande och lite läskigt. Jag hoppas att det blir av men samtidigt så skrämmer det mig att framtiden blir så oskriven på något sätt. Men vi kommer fylla på den med spännande projekt och annat skoj. Så länge ekonomin hänger med bara!

Imorse var Jamie helt förstörd över att han nu hade fått sin ögoninflammation i bägge ögonen så han gnällde konstant tills han hade fått sin alvedon o slocknat i soffan. Men när han vaknade var det samma visa igen tills han fick en smörgås, sedan dess har han varit på bra humör som tur är.

Jag har en dunkande huvudvärk som vägrar ge med sig. Känns som att jag har haft ont i huvudet i flera veckor. Det kommer o går hela tiden... Har försökt med allt nu för o orka med klädpartyt men nej den sitter där den sitter, tyvärr... Men får försöka rycka upp mig ivf, för vore trevligt att gå iväg lite. Eller åtminstone vet jag att det blir trevligt när jag kommer iväg.
Är inne i någon slags depression så jag har noll matlust, noll ork att hitta på saker och inte ens energi att röja som jag brukar här hemma. Jag äter extremt oregelbundet och sällan nyttigt, är inte hungrig längre... Fattar inte alls vad det är med mig! Träning känns avlägset och väldigt tungt, samtidigt som jag våndas över min vikt. Det går inte ihop och tja det suger!
Så det är bra att folk drar i mig och får ut mig lite. Önskar bara att folk inte skulle misstolka mig och göra sig till ovänner utan att ha mod nog o prata med mig. Jag önskar också att folk ska sluta låtsas som om jag inte finns. Flera jag trodde var mina vänner har helt plötsligt slutat höra av sig och verkar inte vilja ses mer. Bidrar ju bara i hela alltet.. suck vad jag gnällde idag då, men ibland behöver man det bara!

Imorgon så ska jag till Torp för o träffa Marri o Carro, detta ser jag faktiskt fram emot. 2 av mina vänner som som jag till 100% kan vara mig själv med eftersom vi känt varandra så himla länge, det är himla skönt! Jag längtar efter o få 2 goa varma kramar och lite avslappnat strövande i affärer samtidigt som vi skvallrar :)
Jag kommer dessutom ta med våran nya TV hem, så imorgon kväll hoppas jag på film med Pelle i sovrummet :D

Lördag vill jag sätta upp våra hyllor i vardagsrummet, detta borde vi klara själva nu när vi har borrmaskin, skruvdragare och vattenpass :) På tiden att dem kommer upp! I övrigt på Lördag så har jag ingen koll på vad som sker, vi behöver väl greja här hemma. Kanske blir någon promenad hela familjen om vädret tillåter osv.

Nu ska jag fixa mig i ordning och sedan blir det klädparty hos Camilla!

Inga kommentarer: