onsdag, december 30, 2009

Upp i sadeln igen!

Jag börjar äntligen förstår varför man måste upp på hästen direkt efter att ha fallit av. Har aldrig blivit så rädd av o falla av en häst men jag är riktigt rädd i skidabacken... Sist gång jag åkte skidor för knappt 2 år sen så föll jag så illa att jag drog knät ur led. Innan har jag aldrig varit riktigt så rädd att jag knappt tagit mig ner för barnbacken, herregud jag har alltid varit först ut i dem brantaste backarna... Men igår var jag riktigt rädd när jag ställde mig i backen. Första åket tog jag mig inte ens ner, men då hade jag fått tag på ett par pjäxor som stängde av blodtillförseln till fötterna så benen bar mig inte. Manne som ändå var i backen med skotern för att hjälpa Hong fick skjutsa mig ner... Fick sedan tag på ett pjäxor, antika pjäxor, men dem funkade! Fötterna höll sig levande och jag klarade att ta mig ner. Rädd som en hare i barnbacken... Men det blev lite bättre och i slutet av dagen hade jag tagit mig ner för även en blå backe några gånger. Känner mig verkligen urfjantig och jag säger till mig själv att jag kan åka, att det inte är någon fara men ändå så är jag livrädd för att knät ska hoppa ur igen... Backen är dessutom inte 100% bra utan det är lite småsten och pinnar som sticker upp, det var på ett sådant parti som jag flög sist då knät åkte ur led. Jag känner lite ångest över att ge mig ut i backen igen måste jag erkänna. Men det är bara upp i sadeln igen, jag bara ska komma över rädslan för jag älskar ju att åka skidor egentligen!

Annars är här trevligt, vi äter middag alla ihop och umgås! Kvällarna blir tidiga då man är utmattad av ansträngning och all frisk luft.
Imorgon är det nyårsafton och då lagar vi nog någon lite finare middag och så, blir inte så avancerat men det är sammanhållning och trevligt :) Eftersom jag går på penicillin så blir det ingen alkohol för mig, gör inte så jättemycket då jag hade blivit skitfull med en gång iaf ;) Kan skratta åt dem andra ist!

Hemlängtar har jag, efter vårt hus, våra rutiner och lite privatliv. Men här är trevligt och det kommer gå så snabbt! Nu ska jag klä på mig och ge mig iväg ut. Jamie ville åka pulka så han och jag ska göra det en stund till o börja med, sen hoppas jag på att komma ut i backen igen på skidor!

Inga kommentarer: