fredag, december 04, 2009

Still friday

Puh, är slut i huvudet. Antingen gnäller Jamie eller så sätter Alex igång... Jag har fått sova inatt men är ändå utpumpad, fattar inte varför...

Vi har varit inne i Lysekil och beställt ett tvillingkort och box till tvn i lekrummet, vi är så himla trötta på att det bara är Musse på stora tvn. Ibland kanske man vill se något annat!
Sen så blev det även lunch på stan,Jamie hade tjatat om fiskpinnar sen halv nio i morse så vi beställde det till honom men då äter han typ inget alls, bara gnäll hela jävla måltiden... Min o Pelles mat var iaf god men det var svårt o njuta av den. Alex uppförde sig exemplariskt iaf :)

Sen åkte vi hem o Jamie somnade i bilen, han har varit mycket tröttare på senaste tiden... Verkar vara en trötthetepidemi här i vårt hus.
Jag fick städa vår yttertrapp där fåglar hade slaktat vår soppåse och bajsa ner allt, blää! Soppåsarna kommer ju inte längre numer då man inte går ut med Nalle...
Sen kom min pappa förbi, han hade varit uppe vid sin båt så han passade på o svänga förbi. Han hade köpt försenad födelsedagspresent till mig och en tidig till Pelle. Vi fick en skruvdragare/borrmaskin, en slagborr och sen ett paket med plugg och olika borr. Inte så kul men väldigt bra att ha! Blev fika o så med pappa vilket var trevligt. Jag o pappa blev lite osams igår på telefonen men det var bra idag. Skönt det! Vi ska ju umgås på söndag också så tur ingen av oss är långsinta :)
Jag bjöd även in oss på middag hos mamma på söndag så det blir en riktig familjeträff då :)

Längtar till imorgon då jag får ge Pelle hans fina presenter. Är så himla nyfiken på vilken reaktion det kommer bli! Jag vet att jag hade blivit jätteglad för presenterna iaf. Aja bara en dag kvar o sen vet jag :)
Ska även bli trevligt att Carl o Vicky kommer hit på middag, var länge sen nu!

Inga kommentarer: