onsdag, december 09, 2009

Konstig

Det har på många sätt varit en jävligt jobbig dag men på andra vis så har den varit bra. Konstig är kanske ordet för det hela.
Alex var superjobbig inatt så jag sov kanske sammanlagt 3-4 timmar innan Jamie vaknade vid sex o ville gå upp pga att hans öga var igenmurat pga inflammation i det... Alex den grisen sov såklart gott på morgonkvisten o vaknade just vid 8.20... Så himla typiskt när Jamie ska upp tidigt. Fördelen är att jag kunde slumra till, tja när Jamie tillät det in emellan :)
När Alex vaknade väckte vi Pelle o vi gjorde Alla iordning oss för att åka till Uddevalla sjukhus. Pelle var inne hos läkaren i en timme o när han kom ut så hade han fått droppar i ögonen för någon undersökning så vi var tvungna o vänta 45min på att dem skulle verka så vi fikade i cafeterian. Sedan tog det typ 20min till innan vi kunde åka hem. Blev väl både bra o dåliga nyheter. Dem dåliga är att operationen han gjorde förra hösten typ inte hade någon framgång. Det bra är att dem troligen kan ta bort den mesta migränen med glasögon. Sen ska dem kolla om dem kan operera en annan muskel i ögat för o få helt ordning på det hela!
Sen ahde vi tänkt handla på maxi o så men eftersom Pelle typ var blind pga dropparna o jag var utpumpad så åkte vi hem. 2 gnälliga barn men jag lyckades slumra till på soffan o pelle fick såsmåningom tillbaka mer syn. Då fick VI den den geniala idén att åka tillbaka till Torp för att handla och för att äta på Donken som vi först hade planerat (blev inget pga att vi inte var hungriga då vi åkte hem). Javisst så vi packade in oss o åkte en vända till till Uddevalla, ekonomiskt o bra ;)
Tja sen så gick vi in o kollade sovrums TV på el-giganten men den vi kollade på fanns inte inne så vi hamnade på OnOff där vi lite halvt impulsköpte en TV till sovrummet. Vi har pratat om det länge men aldrig vågat kolla innan, nu hade vi ju lite pengar över så det blev en som julklapp till oss själva. Ska bli himla skönt att kunna se på tv i sovrummet, men får väl bli till o beställa ytterligare en box... Suck! Men till o börja med så får det bli mest film i sovrummet! Kanske kopplar lilla laptopen till tvn också så vi kan streama, who knows.
Sen blev det superstressat på Maxi för jag skulle iväg o simma med ML. Fick iaf ringa o ändra tiden 25 min med ML för att vi skulle hinna handla. Men vi kom hem i tid till den tiden, men när jag o ML sen kommer till simhallen så visar det sig att dem bara har öppet receptionen till åtta och att själva bassänger stänger halv nio. Jag trodde att när man har öppet till nio att man får simma till strax innan nio bara man är ur huset vid nio men så var det tydligen inte... O vi kom dit tio i åtta så vi kände inte att det var värt det... Fick bli en promenad ist vilket inte heller var helt fel men inte alls vad vi hade planerat...
Nu har ja kommit hem o Pelle gick just o la sig. Ska nog följa det exemplet snart.

Inga kommentarer: