söndag, december 06, 2009

Lördagen och Söndagen

Alltså min hjärna känns helt rörig, jag är såå trött och det har hänt så mycket på så kort tid. Idag har vi tex varit på 4 st olika ställen.

Gårdagen var en fin dag, en perfekt lördag skulle jag vilja säga :) Sen att det dessutom var Pelles födelsedag gjorde ju inte dagen sämre.
Dagen började med att jag och barnen gick upp runt sju-tiden. Vi såg på tv och myste. Vid halv tio tiden var Alex så trött att om han skulle vara med o väcka Pelle så fick det bli då. Så jag lastade på presenterna, pepparkakor och mozartkulor och ett ljus på en bricka och vi gick upp o sjöng för Pelle. Blev en mysig stund i sängen hela familjen vilket inkluderade smulor i sängen innan Alex fick lagt sig och även jag. Pelle o Jamie gick ner o myste. Sen vaknade jag av mig själv ist för o bli väckt och det är guld värt! Hade fått sova 1½ timme. Och när jag kom ner så hade både Pelle o Jamie duschat. Så himla skönt att dem hade gjort nåt produktivt o inte bara legat framför tvn hela tiden. Alex sov fortfarande men när han vaknade så duschade han o jag o så åt vi alla lunch.
Sedan var det dax för en tur till Lysekil. Vi behövde till systemet och till affären. Var riktigt mysigt, vi gick på systemet först o sen promenerade vi bort till ica, kallt men uppfriskande. Sen var det bara att åka hem o dra över med dammsugaren o börjar förbereda maten. Carl o Vicky dök upp i tid för en gångs skull så det blev glögg och sedan gjorde vi klart middagen. Det var Pelle-middag, dvs klyftpotatis o lövbiff, Så himla smaskigt blev det! Blev vin till maten och sen testade vi alla dem exotiska smakerna på olika likörer och cider så fastän dem åkte hem vid tio så var man lagom rund o go :) Var en supertrevlig kväll med myyycket skitsnack och barnen härjade som 17! Alex fick vi i säng kl åtta iaf men Jamie däckade vid halv tio igår kväll. Dem är inte vana vid sena kvällar men har gått bra idag ändå.

Idag så kom vi hemifrån redan halv tio på morgonen vilket var imponerande då jag blev väckt kl nio! Men Pelle hade varit effektiv även denna morgon så barnen var klara så jag behövde bara gör mig i ordning :)
Vi åkte först till pappa en sväng för att sedan åka vidare till pappas jobb där dem hade sin årliga julfest. Brorsan o hans låtsasdotter Tuva var också med och vi har pysslat massor. Sprang även på Carro så hon och jag gjorde varsin granriskrans att ha på dörren tillsammans. Men fick även målat på ljus, Jamie målade en korg och byggde en fågelholk med sin morfar. Sen åt vi lite jullunch ihop innan vi åkte hem Gabbe och Emma där det dessvärre blev sport på tv...Gabbe i ett nötskal :P
Sen vart det middag hos mamma och Lasse. Även Gabbe, Emma o Tuva var där o det var trevligt.
Nu är vi hemma och gud vad skönt det är!

Imorgon vet jag inte vad som händer och det låter väldigt lockande att inte låta något hända alls mer än att lämna o hämta Jamie :) Men jag är så rastlös så jag kan nog hitta på något o göra här hemma ;)

Ne nu ska jag falla ihop i en hög, ses!

Inga kommentarer: