onsdag, december 02, 2009

Dagen idag har varit en bra dag fastän vi har haft jordens gnälligaste ungar. Inget har varit bra, speciellt inte med Jamie. Men jag tycker ändå det har varit bra idag :)
VI har fått gjort mkt, nedervåningen är städad o klar. Ljusslingan är utsatt i buskarna i trädgården, dock fick vi inte igång förra årets slinga :/
Efter att ha varit i trädgården så åkte vi in till Lysekil. Postade ett paket och gick in på resia o fixade biljetter till fjällen. Vi har nämligen fått väldigt positiva ekonomiska nyheter idag så vi tog beslutet att vi kunde åka upp till fjällen över nyår som vi så gärna ville! Efter att ha varit på resia länge o velat fram o tillbaka om det skulle bli tåg eller flyg så åkte vi till Ica o handlade mat. Det blir för övrigt tåg till o från fjällen pga av pris och för att hunden ska med hem.
När vi kom hem från ica så var det hög tid för middag o vi hade gjort en fuling o köpt med ostkaka o äggost idag igen... Gott men kanske inte bästa middagen :P Well bara det inte blir varje dag så!
Sen var det lite kaos en sväng men så fick vi lagt ungarna o ML kom o hämtade mig för en simtur, Nu har vi varit o simmat, 42 längder blev det, alltså 1050m :) Känns gott, vi ökade med 2 längder mot sist.

Imorgon ska Jamie till Anna-Lena vilket är tur för en gnällig dag till som denna har varit hade jag inte pallat! Jag ska ta en promenad med ML o i övrigt vet jag inte. Behöver väl få städat av övervåningen också men det går ju rätt fort iaf.
Fredagen är inget inbokat. Lördag fyller Pelle år så då ska vi fira honom.
Söndag är det jul"fest" på pappas jobb så vi ska dit. Man får ett enkelt julbord, man kan pyssla, typ göra jukärvar, fågelholkar osv, barnen får godispåse osv. Det är riktigt mysigt. Jag var alltid där som liten så ska bli kul o föra traditionen vidare i familjen.

Ne nu ska jag nog ringa mamma o sen hoppas jag pelle kommer ner så vi kan kolla på tv. ses!

Inga kommentarer: