söndag, december 27, 2009

fjällen nästa

Förutom att det känns som att jag är helt handikappad när det kommer till o packa saker osv så har dagen gått bra. Bilen är renare än den någonsin varit sen vi köpte den invändigt. Utvändigt brydde vi oss inte, den hade ju vart smutsig innan vi var hemma igen... Vi fixade även middagen så den var förberedd. Svärföräldrarna var iväg med barnen under den tiden så vi passade på o duscha tillsammans, en ovanlig lyx!
Innan på förmiddagen så var Jamie med farmor o farfar i kyrkan, jag somnade i soffan medan Pelle såg på tv. Sedan skulle dem till en sportaffär och eftersom jag behövde knäskydd så mitt knä inte hoppar ur led igen i fjällen. Så dem hämtade mig så nu är det inköpt plus skoinlägg så mina fötter inte somnar i pjäxorna.
Annars har vi packat inför fjällen, rent kaos här i huset. Men nu ligger vi i sängen och allt är förhoppningsvis nerpackat!

I övrigt börjar jag bli orolig för mitt hjärta, det kan helt spontant bara sätta igång värsta hjärtklappningen. Vet inte om det har o göra med att kroppen bekämpar halsflussen och hjärtat därför jobbar hårdare eller om det är ett tecken på att det är sämre.
Önskar så att min operationstid ska ha kommit när vi kommer hem, vill få allt detta avklarat nu! Skulle kanske ha tagit erbjudandet om operation i december... fast då hade jag kanske legat på sjukhuset nu ist för att vara på väg till fjällen... så man får väga för o nackdelar mot varandra såklart.

Inga kommentarer: