lördag, december 12, 2009

Mys!

Gårdagen var en härlig dag. Det blev bara jag o Marri o barnen vilket inte gjorde så mycket. Vi hade trevligt ändå :) Jag fick köpt varsin julskjorta åt barnen, dem kommer bli superfina ♥ Och sen handlade jag på mig lite grejs på panduro så jag kan pyssla imorgon. Fick även syn på en spikmatta med tillhörande spikkudde och köpte det till Pelle då det borde kunnna hjälpa till med hans migrän. Blev inte en julklapp utan han fick den igår kväll för en julklapp har jag ju redan köpt :)

Blev borta hela dagen på Torp och när jag kom hem så blev det lite middag och sen Ice Age 3.
När vi hade lagt barnen så installerade jag våran nya TV i sovrummet. Den är i perfekt storlek och passar perfekt där den står! Skitbra blev det med andra ord :D
Men Jamie strulade som vanligt med o sova då Pelle o jag ska ha en myskväll... Det tog nog mer än 2 timmar innan Jamie sov och innan dess var det mycket spring upp o ner för trappan... Pelle o jag såg ett avsnitt Criminal Minds medan vi väntade.
Sen blev det film 10.000 BC som jag insåg efter en tredjedel av filmen att jag redan hade sett :P Men den är bra så det gjorde inte så mycket.

Idag så hade vi tänkt åka in till gbg och Jul på Liseberg, ska bli jättemysigt :) Men vi åker inte än på en stund för man vill ju att det ska vara mörkt då man går där!
Innan dess ska jag se om jag kan få Pelle till o hjälpa mig med hyllorna över tvn. Sen behövde Pelle jobba lite.
Innan idag har jag röjt upp i vardagsrummet och i lekrummet. Monterade nämligen en papperslåda som vi skulle ha i vårt sovrum igår och insåg då att det var två i det paketet. Var såndär förvaringslåda från Ikea. Så i den andra lådan la jag ner alla fula kartonger som har stått på olika ställen i vår bokhylla och ställde ist ut alla barnböcker där det blev ledig plats. Blev väldigt fint i hyllan nu :) Ska nog ta tag i dammtrasan nu och sedan röja upp köket. Vi hörs!

Inga kommentarer: