onsdag, december 16, 2009

Bilder o bubbel

Bara lilla jag

Jamie som skrattar ;)

Mina sötungar!

Jamie ska åka rutchkana

Alex i Parken


Vet inte i vilken ända jag ska börja idag. Rör sig massor i mitt huvud Och det känns som mycket saker ska avklaras på bara några dagar och allt jag längtar efter är att få åka till Stockholm då jag inte längre kan greja. Den 23e december ska vi ut och äta med goda vänner och det känns verkligen jättehärligt! Vi kommer ha barnvakt och kan bara slappna av o umgås :)
Men innan vi är där så ska vi greja lite här hemma. Det jag tycker känns svårast o få ihop just nu är att packa. Det måste tvättas och göras i ordning innan så kan liksom inte göra det nu. Tvätta kan jag inte göra idag för det som jag tvättade igår har inte riktigt torkat ännu. Så jag måste tvätta imorgon vilket betyder att jag inte kan packa ner dem grejerna förrän på söndag. Men helgen är vi ju i Stenungsund så kanske får packa allt annat innan så vi kan åka tidigt på måndag så vi kan köra mestadels i ljuset. Suck är ju inte så avancerat men det har gett mig rejält med hjärngympa :)

Imorgon så är det öppet hus på folkets hus (där Jamie är med dagmamman varje torsdag) så då ska vi dit. Det är ist för Luciatåg osv. Dem tyckte det var för litet antal barn för luciatåg i år. Men Jamie är ju ändå lite liten för o fundera över det så oss gör det inte så mycket.
Sen vid fyra imorgon ska vi träffa Carl, Vicky och Maxim. Dem ska få julklappar och umgås. Tanken var att vi skulle på havets hus men dem hade stängt för detta året så jag vet inte vart vi hamnar. Men det spelar inte så stor roll :)
Fredag så kommer ML o hennes barn hit, blrir lek, lunch o skitsnack :)
Frampå kvällen på fredag så kommer grannarna över på julfika, blir trevligt!
Sen är det ju Lördag o då åker vi till Stenungsund.

Idag har vi varit inne i stan, Pelle har provat ut nya glasögon och i dem nya bågarna är han ännu snyggare :) Han klippte sig även idag så nu är han julefin!
Jag o barnen var i parken medan Pelle gjorde synundersökning vilket barnen tyckte var väldigt skoj. Har dåligt samvete över att vi är ute så lite numera, men tycker det är så vansinnigt kallt. Sen så har vi ju inte nån lekplats i trädgården precis. Får bli till o skaffa det då det inte verkar som vi får den från Yvonnes dotter som utlovat. Men det får bli framåt våren, om vi har råd... Måste ju dränera runt huset i vår också...
Iaf var det roligt o vara ute med barnen och det märks att Alex börjar bli stor, han tar för sig och är så självständig. Vandrar iväg själv så jag kan lugnt roa Jamie som inte är på långa vägar lika självständig. Längtar tills dem kan gå ut själva i trädgården o leka :) Eller bara leka själva i lekrummet, med varandra då.

Nu har jag fått skrivit av mig och det känns gott, tack o hej :)

Inga kommentarer: