fredag, december 18, 2009

inget bra idag

Suck vilken jobbig dag.

Åkte in för att träffa ML, Jamie har vart pigg fram till då vi tar fram overallen. Då börjar skriiiandet... Suck! Blev kaos när vi skulle åka och vi blev ca 15-20min sen... Jamie nickade till att han kunde gå inne i stan så tog bara enkelvagnen. Det skulle jag INTE ha gjort. Jamie var inte alls i form idag och det tog inte lång tid i lekparken innan han skrek igen. VI blev inte så långvariga och han skrek när vi skulle uträtta ärenden också. Blev till att bära Alex stundvis för Att var bara då Jamie var nöjd... Men tillslut somnade han framåtböjd så jag satte Alex bakom honom och fick uträttat mina ärenden. Blev ingen jacka då jag testade den idag igen, jag såg rätt tjock ut i den så jag avvaktar... Den är asmysig o skönare jacka har jag aldrig haft på mig men vill inte se tjockare ut än jag är... FÅ se om jag kan få med mig smakråd dit nån gång i januari, dvs om den finns kvar då.
Jag vill iaf be ML om ursäkt för att vår planerade playdate blev så misslyckad! Bättre lycka nästa gång.

Jag mår dessutom inget vidare, slut i kroppen, trötto fryser :( Tror inte jag har feber men är ur form. vill bara krypa i säng med med en bra film, men går ju tyvärr inte... Ist måste jag påbörja maten, suck!

Blev ett par bilder innan Jamie blev arg

1 kommentar:

Anonym sa...

Du behöver inte be mig om ursäkt! nästa gång kanske det är mina barn som är jobbiga! men tråkigt som sagt att vi inte kunde umgåtts en stund till=(
ha det gott nu när ni åker i väg och jag kommer att vänta på dig här hemma=)
KRAM