fredag, december 11, 2009

Igår kväll gav Pelle mig något att se fram emot, eller iaf kanske. Jag hoppas kanske övergår i ja för då blir jag överlycklig! Tänker inte avslöja vad detta handlar om men jag blev iaf väldigt glad :) Något jag önskat mig länge!

Annars igår kväll så var jag iväg på Me&I klädparty hos Camilla och det var väldigt trevligt. Köpte på mig 3 söta plagg men tyvärr var en av dem tröjor som jag ville ha till Alex slut i hans storlek så köpte den till Jamie ist, på det sättet får ju Alex den så småning om ;) Blev 2 andra tröjor till Alex ist. Så jag känner mig nöjd, förutom att prisklassen kanske egentligen ligger lite i överkant. men verkar ha varit rea på 2 av tröjorna jag valde så det är väl bara att tacka o ta emot ;)
Sen tycker jag att kläderna i många fall är lite för färgstarka och mönsterna extrema. Det är fint men tja kan bli lite mycket...

Nu ska jag strax hoppa in i duschen så att vi sedan kan åka till Torp, ska bli trevligt. Men är väldigt trött då jag somnade efter ett igår då jag låg o funderade på allt möjligt. Sen låg jag o Pelle o snackade mycket igår, tror vi bägge behövde det. Känner mig lättare på något sätt idag i alla fall :) Om bara allt går som jag vill så blir jag väldigt lycklig!

1 kommentar:

Fredrika sa...

Nu blir man allt bra nyfiken! ;) Kram!