tisdag, december 15, 2009

Julstök

På vårat egna lilla vis så har vi julröjning här hemma. Fast vi tvättar inte fönstrena och tvättar ur köksskåpen o dammsuger bakom spisen som andra utan vi tar tag i saker här hemma som vi har behövt länge. VI har ju organiserat upp Pelles kontor, jag har röjt av mitt skrivbord så jag har mer ordning, vi har köpt en tv så vårt sovrum blir som vi vill ha det osv. Det känns så skönt när sådana saker försvinner ur världen!
Idag har vi gått igenom papprena i köket, Pelle har ringt runt till flera olika bolag o löst massa olika saker. Vi har sorterat in papper i pärmar osv. Himla skönt då det varit en väldig röra det senaste...
Men golven är smutsiga och behöver både dammsugas o skuras. Tvätten är än så länge otvättad och delar av juldekorationen är trasig (ljusstakar och ljusslingor).
VI har dessutom tagit beslutet att inte ha julgran, för hur stor mening är det då vi är hemma till på fredag o sen inte kommer hem förrän 5 januari?! Då får vi plocka upp den idag, njuta i 3½ dag och sedan packa ihop den då vi kommer hem... Så nej tack. Och julgran blir det ju iaf i sthlm hoppas jag :)

Jo jag vet, jag skriver mycket om hushållsarbete och om vad jag gjort. Sorgligt nog är det de som händer i mitt liv som göra att jag känner mig betydelsefull. När jag får hushållssysslor gjorda så känner jag mig inte riktigt lika värdelös som bara går hemma o skrotar.


busen vilar lite


snickrar med sin morfar

1 kommentar:

Fredrika sa...

Värdelös!? Nej det är du verkligen inte! Allt man gör har en mening. Sen är det inte alltid livet är lika fullspäckat men det behövs för att man ska orka med. Tycker dessutom att det är intressant att läsa om dina dagar där hemma! Ska bli kul att ses när ni kommer upp till Estockholmo!
Kramar