lördag, december 26, 2009

ditt o datt

En ganska händelselös dag har passerat. Jag har spenderat stor del framför tvn då här inte funnits så mycket mer o göra. Dock hamnade Pelle o jag framför olika tv-apparater här mitt på dagen då vi hade barnfritt. Så mycket utnyttjade vi den tiden till o umgås ;) Men han såg på bandy, urk! Och jag var dessutom nere och grejade rätt så mycket. Satte en maskin med tvätt så vi har lite mer rena kläder med till fjällen även fast det mesta av det vi hade med oss räcker ändå. Man packar då alltid för mycket! Men strumpor och underkläder går ju åt, och barnens filtar! Sen så tvättade jag mer som var smutsigt bara för o fylla maskinen, blir ju mindre o tvätta när vi väl kommer hem.
Fyllde våra väskor inför fjällen och la ut allt vi inte behöver, vi återkommer ju hit innan vi åker hem igen i vilket fall som helst. Varför släpa onödiga saker igenom hela landet?!

När svärisarna och ungarna kom tillbaka bestämde sig Pelle för att gå o sova. Vi andra åt lunch/middag och drack sedan te framför tvn. Ja och sedan dess typ så har jag varit vid tvn... hehe. Har umgåtts med mina barn, och när Pelle vaknade till liv så även honom. Det har ju gått väldigt mycket bra filmer idag på tv faktiskt. Jag har hunnit se Shrek den tredje, nån kort "madagaskars jul", harry potter 2 och är nu inne på Robin Hood - Prince of theives. Har betat av ett antal avsnitt simpson då sexan har sänt det från tio imorse till kl tio nu ikväll.
Blev kvällsmål i form av ris ala malta (som jag börjar tröttna på) och skinksmörgåsar. Alex fick äta själv, dvs kladda och kanske få i sig något litet. Lyckligare har jag inte sett honom på flera veckor haha :D Han sjöng o skrattade och roade sig kungligt! Även efter maten var bägge barnen på strålande humör och Jamie ville pussas. Så mycket pussar som jag har fått av Jamie ikväll har jag inte fått av honom frivillig sen han föddes. Alex såg vad Jamie o mamma gjorde och skulle vara med. Så underbart söta prinsar!

Ps.
Jag har valt att göra en blogg för att kunna skriva av mig om vissa saker som jag kanske inte vill dela med alla. Men jag vill samtidigt inte göra denna bloggen lösenordsskyddad så valde o starta en ny som är skyddad. Ni som tror er veta mina hemligheter och gärna vill läsa även den nya bloggen, skicka iväg ett mess på facebook eller msn så får ni kanske inlogg o lösen :) Ni andra är välkomna att fortsätta läsa här då det är denna som kommer uppdateras huvudsakligen!

Inga kommentarer: