torsdag, december 17, 2009

Morn morn!

Det är morgon igen, torsdag och barnen leker bra så jag kan sitta här. Okej okej, bra o bra, ibland gråter Alex för att Jamie är för hårdhänt och ibland skriker Jamie "sluta annars blir mamma arg på dig" :D Men dem leker och jag tar chansen o bänka mig här!
Jag fick sova till halv åtta idag så jag känner att jag fått ganska med lagom med sömn trots att jag inte somna förrän vid halv ett igår. Vi fastnade framför en tv-serie om tsunamin. Skrämmande att det är baserat på en verklig händelse, 5 år sen i år...

--Paus--

Så nu har jag lämnat Jamie hos sin dagmamma, eller egentligen inte för Anna-Lena hade inte kommit än. Jag visste att Anna-lena inte skulle komma förrän tio över och råkade nämna det för Jamie i bilen. Ungen börjar gallskrika och skriker hela tiden så jag får lämna en skrikande unge :S Jag vet ju att det går över men det känns ändå tungt. Och stackars Helen, kan ju inte vara kul o ta emot en unge som skriker eftersom hon är där...Fast det är ju inte heller sent, Jamie skulle nog skrika om det var nån annan än Helen också men ändå... En liten klump i magen fick jag iaf.

Jag har kommit på att jag kan ju tvätta idag, är ju ledig hela förmiddagen. Inte för att det hjälper ur packsynpunkt, eller kanske lite... beror på hur tjocka kläder det är... Skulle ju kunna hänga upp dem kläderna jag vill ha med mig för då har det torkat till imorgon eftermiddag o då kan jag packa då :) Haha jag löste det! Räknade en dag mindre igår så därför blev allt fel. Men iaf, kära tomten, jag önskar mig en torktumlare! Ja jag vet det där brydde ni er inte om men jag tänker inte ta bort det för det ;) Bra o ha planen nerskriven.

Så nu denna trevliga förmiddag så ska jag tvätta, damma, dammsuga, skura och duscha. Det borde ju ta ett par timmar men kan nog klämma in lite ledigt också.

Inga kommentarer: