fredag, december 18, 2009

gårdagen och idag

Har himla ont i halsen idag och är hes när jag pratar... Jag hoppas det går över till jul, jag hoppas framförallt att det inte tillkommer typ feber o sån skit. Borde väl egentligen gå till vårdcentralen men jag vet att om det är osäkert så ska dem ha blod av mig... Och inte duger det att jag skrapar upp knät, nej dem måste använda spruta och det är ju min största fobi... Så jag går här och har ont ist. Vad gör man inte för o undvika sina rädslor...suck.

Skulle ha haft playdate här hemma med ML o hennes barn men då Jamie var kass i magen igår och jag har ont i halsen idag så bestämde vi oss för o ses ute ist. Blir ju inte lika länge skulle jag tro men det blir iaf en stund. Bättre än inget!

Igår fick vi i uppdrag av svärmor att köpa våra egna julklappar. Skidunderställ och Pelle fick även ett skidställ i form av Jacka och termobyxor. Sen tvingade jag på Pelle Jeans, han har typ 1 par jeans som är hela och snygga... Så det var på tiden!
Jag blev kär i en jacka som jag nog ska titta in o köpa idag då jag räknat efter lite mer på kontot. Kan gott unna mig det då jag använder en skidjacka som jag köpte på gymnasiet...

Sen så var det fika o snack på folkets hus, det var trevligt o vi var väl inte därifrån förrän vid tre. Kommer för övrigt inte bli några som helst problem o skola in Alex i januari. Anna-Lena tog hand om honom under den timmen o han struntade helt o fullt i oss :D Så på ett par dar är han nog helt inskolad!

Efter o ha varit på folkets hus så ringde vi Carl för o se vart vi skulle ses och det slutade med att vi bara for hem o hämtade lite olika matingredienser och julklappar o åkte direkt hem till dem. Blev gemensam middag och sedan fika. Barnen leker så himla bra ihop och det var bara så himla trevligt :) Strax innan sju blev Jamie övertrött o bara skrek så då for vi hem och barnen somnade med en gång!
Frampå kvällen såg vi en film, Änglar och Demoner, väldigt bra! Carl hade hyrt den så vi fick låna den tills den skulle in igen idag.

På stan idag ska jag till synsam o hämta Pelles glasögon, måste in på systemet o köpa en flaska vin till mamma och så ska filmerna tillbaka. Jackan ska shoppas och så ska vi ju leka i parken :) Nu ska jag packa lite mer!

Inga kommentarer: