lördag, december 26, 2009

Annandagen

EN riktig annandag. VI gör inget alls, iaf inte jag o Pelle. Barnen är ute med farmor och farfar som övar inför fjällenresan. Dem åker längdskidor och barnen åker i pulkan dragen av Johan.
Jag har verkligen fått mig en sovmorgon idag, var på väg upp vid åtta men Jamie som kommit ner till mig under natten sov fortfarande så jag kröp ner igen och somnade om. När Jamie gick upp så skulle jag bara morna mig lite men somnade om, sen kom Pelle ner o kröp ner i sängen o då skulle jag bara krama honom lite... somnade igen och klockan 11.20 kom jag ur sängen :) Var verkligen evigheter sen jag sov så länge! Det ironiska är att innan vi fick barn så tyckte vi det var tidigt att gå upp vid elva :D

Hade jag behövt något från mellandagsrean så hade jag kanske gett mig iväg ut, men har ju precis köpt upp mig på det jag behövde i klädväg, både till mig, Pelle o barnen... Andra prylar behöver vi verkligen inte nu så det smartaste 'är nog att hålla sig ifrån rean. Sen så hade jag ändå inte lyckats få med mig Pelle ut. Och efter den julklappen från Pelle så är han lite helgonförklarad för mig.. :) Skumt men den klappen betydde så mycket för mig.

Kanske kan få med Pelle till mataffären för att handla revbensspjäll som det pratades om till middag. Vi får väl se hur det blir med det...
Men är rätt gott att bara sitta här o inte göra något alls, önskar bara att dem hade haft en dvd-spelare och några bra filmer så man kunde bädda ner sig i soffan o bara se film. Men verkar gå en hel del film under dagen iaf.

Ska testa o starta min dator igen, jag bara vill ha igång den!
Ses

Inga kommentarer: