tisdag, oktober 13, 2009

väntar fortf samtal...

Min läkare ringde aldrig upp, dålig stil men jag får väl anta att någon annans hjärta var i större behov av henne idag. Men ringer hon inte imorgon förmiddag så får jag väl ringa upp dem igen...
Tycker att hela processen har varit lite konstig. Att man ska få reda på sånt i ett brev utan möjlighet till att ställa frågor, utan minst varning. Chocken har ju blivit total och igår såg jag ju brevet då deras telefontid var över o så idag kan dem inte ens ringa tillbaka. Visst det är vardagsmat för dem men för mig är det enormt, det är skrämmande och livsförändrande. Man tycker ju att dem borde ha lärt sig att handskas med sånt här på ett bättre sätt! Jag kommer berätta för min läkare vad jag anser om detta faktiskt.

Idag har jag inte varit något trevlig mot mina vänner, har inte haft lust till o hitta på något alls, hade gärna grävt ner mig i ett hål o fyllt igen... Men det hade ju varit att ge upp kampen innan den ens har börjat o det ligger inte för mig.
Ikväll mår jag betydligt bättre, känner mig peppad och imorgon är en ny dag då tar vi nya tag! Jag ska träffa ML runt lunch eftersom Pelle kommer jobba imorgon då han ska vara ledig Lördag o söndag. Då kommer vi ha kalas för Alexander ju. Mest familjen som kommer vilket kan vara lugnt o skönt det, vi blir ju några iaf :)

Nej nu blir det sängen!

Inga kommentarer: