onsdag, oktober 21, 2009

Ångest

Har haft en värdelös natt, men inte pga barnen utan pga mig själv och allt som rör sig i huvudet. Gick o la mig vid nio igår o sov nog när klockan var tio. Men sen vid elva så skrek Alex i panik och Pelles tålamod var slut. satt med Alex läänge o han somnade i min famn till slut. Så la honom i sängen men han gnällde o började skrika igen... Pelle orkade inte så jag klappade på honom en stund men märkte att han var trött o skulle somna.
Men jag kunde inte somna. Ångesten kom krypande o huvudet var en enda röra. Det var som om jag hade 10 lådor i huvudet där saker packades upp och ner hela tiden. Vet inte varför detta orsakade ångest men jag fick panik så fort jag höll på o somna... Tröttnade till slut o gick ner i soffan o satte på tvn. Låg framför tvn o tittade länge innan jag somnade... Och tror ni inte att Jamie vaknar kl 6 dagen till ära?! Har slumrat fram o tillbaka på soffan nu på morgonen men man sover ju inte precis hårt så det ger något...

Blir promenad med ML vid halv tio o sen BVC o sen fortsätter vi gå promenad. Hade varit skoj att gå på musikleken men det räcker tiden inte till... Kankse nästa vecka.

Imorgon är det gbg och östra sjukhuset för o tala med min läkare. Vi har även mailat på några annonser på bilstolar inne i gbg som jag hoppas vi kan få kolla på... Vi får se. Nu ska jag nog börja göra oss i ordning.

1 kommentar:

sandra sa...

ahh, jag lider med dig, onskar jag kunde sova at dig eller natt, det finns lugnande te att dricka pa kvallarna, jag har alltid somnproblem men ar dte extremt sa hjalper teet, kamomill, tar inte bort problmen..eller oron, tyvarr, men hjarnan blir dasig av det. massa kramar, tanker pa dig!!!