fredag, oktober 30, 2009

6 timmar!

Idag är jag nöjd. Jag hade en teori om att Alex kanske var lite mörkrädd och därför vaknade o gnällde/skrek typ ett par gånger i timmen om nätterna. Han sover nämligen bra på dagarna då det är ljusare i rummet, han sover även bra på kvällarna tills dess jag o Pelle går o lägger oss o släcker lamporna. Så igår kväll när jag gav Alex välling innan jag gick o la mig så tände jag en uppladdningsbar liten lampa. Han sov oavbrutet till klockan sex! När det då blev välling så hade lampan slocknat så inte omöjligt han vaknade bara för det. Han fick sin välling o sen tände jag lampan i fönstret bakom rullgardinen och ungen sover till halv nio :D Så idag ska jag försöka få igång min gamla lavalampa o ställa in i ungarnas sovrum o se om han sover lika bra inatt. För dem 6 timmarna oavbruten sömn som jag fick från det att Jamie kom in vid midnatt till det att Alex vaknade klockan sex var guld värda!

Idag har jag även hunnit med o tvätta två maskiner tvätt, städa nedervåningen, lägga in tvätt i skåpen och nu väntar enbart byte av lakan sen är huset någorlunda fräscht igen. Övervåningen skulle behöva dammsugas också men kan inte göra det när jag är ensam med barnen. Är inte akut så det får vänta :)
Snart kommer Pelle hem med Maja o Johannes som har kommit med bussen. Då hade jag tänkt bjuda på lunch men tydligen åt dem mackor inne i stan nu när jag ringde... Men jag o barnen ska iaf ät lite lunch hade jag tänkt. Får bli o värma kinamat o grytan från igår. Jamie kommer inte vilja ha gryta så han får äta kinamaten.

Nu vet jag inte riktigt vad mer jag ska skriva... men återkommer säkert ikväll.

Inga kommentarer: