tisdag, oktober 06, 2009

Jippi!

Sitter här o lyssnar på mina pojkar som leker med bilmattan i lekrummet, ett underbart ljud :) Fast är inte så road av att delta i just den leken! Jag sitter här o känner mig nöjd med dagen. Har fått städat hela huset och vattnat blommorna. Gjort ett stort lass med spagetti o köttfärssås så nu finns det lite färdiga portioner plus att vi har ätit det idag.
Jag har även varit fram o tillbaka till dagmamman, men då jag kom dit med Jamie så bröt han ihop fullständigt o det gick inte o lämna honom. Så var bara o packa in bägge barnen i bilen igen o åka hem. Efter det åt vi lunch ihop, blev makaroner o köttbullar. Jamie har varit pigg sen dess, bara lite röd runt ögonen och vart väldigt förbannad då jag ville han skulle sova middag. Men både han o Alex somnade o då passade jag på att se Stargate Universe, en ny stargate serie som precis kommit med första avsnittet. Mycket bra verkar den vara precis som dem andra 2 :) Så den blir det till o följa. Sen upptäckte jag att det gjorts en ny film som efterkommer Stargate SG-1 så gissa vad jag ska göra ikväll?! Ja just det, se på den filmen!
Imorgon kom jag på att jag lovat 2 stycken o ses, men får höra med hon som har första tjing o se hur det ser ut. Jag har egentligen ingen lust med nåt, känner att det blivit för mycket på sistone o jag behöver vara hemma o inte ha nåt planerat också. Idag har ju varit en sån dag o det har varit skönt!
Blir iaf bara nån timme med dem imorn iaf för sen är Pelle ledig o då ska här grejas. Tillåter vädret så behöver vi greja i trädgården och stuva in grejer i källaren så bilen får plats i garaget i vinter. Sen så måste ett draperi upp vid ytterdörrn för där drar väldigt kallt. Vi måste också fixa så vi kan lufta elementen i vardagsrummmet. Ja det finns o göra :) Jag hade även hoppats fått måla i hallen och måla pallen, men vi får se vad som hinns med.

Nu verkar det vara på väg o svämma över igen... stör vatten runt golvbrunnen i garaget, luktar bajs... Och vår ena barnvagn stod såklart i det...
Vet itne vad det kan vara för inget annat svämmar över..

Nu kollade Pelle på min hårddisk från gamla datorn o vi hittade alla bilderna, på barnen! Jag är så lycklig! Nu hoppas jag att alla bilderna funkar också :)
Wiiiie! Firar med en bild från när Alex var 2 veckor!

Inga kommentarer: