onsdag, oktober 28, 2009

Onsdag

Bara vackra pojkar på bilderna nedan. Ett bidrag från dem senaste dagarnas äventyr är bilderna, dem i sandlådan är från dagen.
Det har varit en okej dag, men Alex har blivit hopplös nattetid... Och han fick för sig att 4.35 var en bra tid att säga godmorgon o gå upp... som tur för mig var det Pelles morgon att gå upp :) Men han fick honom i säng igen vid fem annars hade nog Pelle varit omöjlig att umgås med. Tyvärr vaknade bägge grabbarna vid sex och då hade Pelle precis somnat om så han övertalade mig att gå upp, suck o fy för o vara så snäll ;) Så det var min sovmorgon.
Men jag fick slumrat lite på soffan iaf. Vid elva tiden packade jag in grabbarna och åkte in till Lysekil. Vi gick till parken där vi gungade, åkte rutchkanan och grävde i sandlådan. Ungarna tyckte det var väldigt kul tills dem blev för hungriga o trötta. Stoppade i dem lite mat o sen kom ML o vi gick iväg på våran promenad. I gamla stan vart det värst barnvagnsmötet, träffade på Jeanette o sen en annan tjej som Ml går i mammagrupp med nu o jag gick med henne när Jamie var liten... Lysekil är en liten stad vilket märks, jämt!
Blev bara en kort kort promenad men var trevligt o träffa ML o snacka lite irl, på msn har vi en tendens o missuppfatta varandra... Well well nu är ML på väg till Kiel o bara njuter hoppas jag!
Efter min promenad med ML så hade bägge ungarna somnat i vagnen så köpte mig en lunchlåda på konsum o lunchade med Pelle, Carl, Vicky o Joura som jobbade på kontoret. Det var även det trevligt. Sen bar det av hemmåt o när vi kom hem var jamie otröstlig, jag blev irriterad o han kissade ner sig... så blev in i duschen med honom... himla irriterande då jag gång på gång frågat om han var kissenödig o fått ett nej o helt plötsligt så står han med benen i kors och kisset flödar ner på golvet... Men fick duschat jamie vilket han behövde ivf så var väl inte så illa ändå.
Sen började med grytan men insåg sen att klockan var så mkt så jag började på den pastarätt vi hade inplanerat till imorn o lät grytan koka så vi kan värma den imorn. Men när pastan var klar o barnen som så entustiastiskt lekte med skålar o vispar på golvet höll på o dö av svält så ringde Pelle. Han hade inga planer på o komma hem som vanligt som jag ahde trott. Så den mysiga middag jag grejat med i 1½ timme fick jag äta själv med ungarna. Och det var inte ens särskilt gott (nytt recept)... Pelle kom hem först strax efter sex så han spenderade en timme med mig o barnen innan vi la barnen. Sen dess har jag suttit här, ska strax hoppa i säng, är ju hyfsat trött trots min lilla powernap då ungarna åt kvällsmat.

Imorgon ska jag träffa Anna och Carro på torp för en fika o skitsnack. Ska bli väldigt trevligt! Kanske kollar lite i affärerna också vem vet :) Skulle vilja följa trenden o fixa ett album där jag kan sätta in mina bilder o scrappa lite... men bara ordet bär mig emot... så jag kallar det klippa o kistra lite ;)

Vi ses! Nlie Out

Inga kommentarer: