lördag, oktober 03, 2009

inget blir som man tänkt sig

Ibland blir inte allt som man ahde tänkt sig....
Varje kväll somnar barnen snällt, speciellt Jamie. Ikväll när Pelle o jag ska ha myskväll o äta god middag själva så strular Jamie. Gallskriker om Pelle försöker gå ner. Klyftpotatisen är klar sen länge o köttet väntar på att bli stekt... konstigt att det alltid är nån unge som ska förstöra en myskväll?!
Och idag blev det ju inte nåt nordens ark med nån. Regnet har öst ner mer eller mindre hela dagen... Men Pelle o jag packade våra badkläder o for till badhuset vilket ungarna älskade! Efter badet så behövde ungarna så vi gjorde den ekonomiska varianten (not) o åkte runt till torp för att äta lunch medan ungarna sov i bilen. Ja vi åt i bilen. Sen åkte vi hemåt igen, iaf mot Lysekil. Vi åkte hem till Carl o Vicky för det var länge sen o givetvis hade Vicky bakat... så där gick det med min sockerfria dag... men gott var det. Karlarna gick ner i källaren i snackade jobb o skit medan jag o Vicky pratade om mer personliga saker. Kul att träffa dem igen! Och Jamie o Maxim leker så otroligt bra ihop. dem älskar varandra! Jamie leker inte så bra med något annat barn.
Så har varit en bra dag även fast den inte blev enl planerna. Men just nu är den inget vidare. Lite irriterande med ungar som vägrar sova... o nu vaknar Alex... SHIT!

Inga kommentarer: