fredag, oktober 09, 2009

Bajsbajs bajs....

Ja tänk ifall barnen alltid kunde sova till halv nio. DÅ skulle jag inte klaga :) 3 av 5 dar denna veckan har dem gjort just det, idag är en av dagarna! Fast jag är trött ändå, ja för jag var dum nog att läsa ut min bok inatt... men borde ha fått tillräckligt med sömn ändå. Släckte vid halv ett ungefär så blir ju 8 timmar, ja förutom att vi var uppe en sväng o matade Alex vid halv sex... Aja så kan det vara.

Igår fick vi rensat ut allt bajs ur garaget o flyttat ut en hel del som ska ner i källarn sen. När vi rensat ur det sista o Pelle gick in för att duscha, jag skulle bara ställa in vagnarna för att dem inte skulle hamna i regnet ja då ser jag vattnet stiga i garaget igen i takt med att Pelle duschar... SÅ troligen var det aldrig fullt i tanken utan bara stopp någon stanns i avloppet efter garaget o därför stiger skiten upp där... blääää! Så nu har vi inte spolat eller nåt för vill inte ha mer bajs o kiss i gargaet, räcker med duschvatten. Så nu väntar jag på att Pelle ska vakna så vi kan åka o köpa vad det nu hette på göfab. Nåt band som man matar in i avloppet för o rensa... får se om vi får ordning på det själva eller fall vi måste ringa rörmockaren i slutändan. Är billigare o försöka själva iaf!
Just nu är jag rätt mätt på att bo i hus... Lägenhet var så mkt bekvämare... o vi har ju inte haft tur med huset... varmvattenberedare som går sönder, 2 gånger! Översvämning o nu bajs överallt... uscha! o vi har bott här i 4 månader...

Men promennaden igår med ML var trevlig förutom då vi stöter på någon som vi har kallat vår vän o hon inte ens hejar på oss utan bara går förbi. Och ja hon såg att det var vi... Shit vad jag blir irriterad på sånt!

Om vi får ordning på avlopp o grejer så planerar jag o ML att åka till Emaus, nån typ av bondgård där man får komma o hälsa på djuren osv. Tror barnen skulle älska det :) Tur Nalle inte skulle med, han är livrädd för kossor o hästar :D
Så nu hopas jag att vi kan få ordning å avloppet utan att behöva ringa rörmokare osv...

1 kommentar:

Pernilla sa...

Emaus e jättetrevligt, många olika djur att titta på :)