måndag, oktober 05, 2009

måndag

hade tänkt försöka skriva en blogg här men Alex är inte så samarbetsvillig, varför kan inte ungar bara leka utan att jag är med o kollar?!
Idag var jag o ML ute o gick, som vanligt. Dryga 6km blev det till slut. Vi var inte så bra på att följa pilar så vi kom vilse... Hamnade vid havet o såg färjorna fara fram o tillbaka. Hittade drömhuset på klipporna med havstomt, stor fin trädgård och riktigt shysst vitt hus <3 Vi bor bra men det där!! ojojoj! :D Som ML sa, jag skulle springa naken genom Lysekil mitt i vintern för o få det huset. Well drömma kan man ju alltid, även om det var till salu så har man ju inte råd... får börja skita pengar först!
Iaf så fick vi gå tillbaka samma väg vi kom o hittade till slut pilarna så vi hamnade rätt i fjälla. Vi var rätt möra i kroppen då vi kom tillbaka eftersom vi hade ungarna i bärsele/bärstol.
Efter promenaden så åkte vi o handlade gemensamt, jag lämpade bara av Nalle hemma innan. Blev storhandling, skönt o ha kylskåpet fullt igen!
Sen vart det hem för Pelle var hemma med Jamie som fortfarande är sjuk. Pelle behövde till kontoret... Så nu sitter jag här o väntar på att han ska komma hem så vi kan äta, är sjukt hungrig.
Har sett på delar av sista säsongen av prison break, smidigt nu när man kan streama sånt :) Bara 4 avsnitt kvar som jag hoppas kunna beta av ikväll o imorn. Sen får jag ta upp desperate housewives igen, har nog ett par säsonger o ta igen där :)

Ikväll blir det vattengympa hoppas jag. Ska ta o ringa Emma hade jag tänkt o se om jag kan åka med. Annars får ja ta våran bil.

Ne nu ska jag laga mat!

Inga kommentarer: