fredag, oktober 02, 2009

Bil, bajs o åska...

Puuh andas ut. Vår bil gick igenom besiktningen! Vi har ju redan lagat den för 6000kr så hade ju inte varit kul annars men den vibrerar så när man backar så var orolig för att det skulle vara nåt med det men nej den gick igenom!
Så då kan vi köra den i ett år till, dvs om den håller :P O så får vi pappas Audi nån gång nu i oktober, inom ett par veckor skulle jag tro. Det blir skönt!

Nu har jag fått duschat o känner mig rätt fräsch igen. Kanske man orkar ta tag i att tvätta någon maskin tvätt, röja i köket osv. Men nu njuter jag av Alex sover och att tvn står på o Jamie tittar tyst! Då kan man sitta lite här.

Varning för lite kiss o bajs prat!
Igår när jamie satt på pottan så kom det en lite klutt bajs på köpet, han hämtar annars en blöja då det är dax för nr2. Så idag har vi bajs-terapi på pottan, går sådär... Well han försöker iaf!
Och igår när jag skulle mata Alex på kvällen så hade han pillat upp sin blöja så den satt halvt på. Men jag satte mig med honom i knät för o ge välling o tänkte byta blöja efter, men tror ni inte ungen kisar i knät på mig... mysigt värre :D Så hädan efter är det ett krav med pyjamas på lilleman!

Och när vi hade lagt oss igår o låg i sängen så blixtrade det helt plötsligt till ute i trappan o sen brakade det så jag trodde att raffet hade exploderat. Men det var bara åskan och den var inte långt borta. Hela huset skallrade och det var lite spoky eftersom det till en början inte regnade... Vi blev nästan lite rädda där ett tag men sen började det regna, blixtra och braka som 17. Ett par hundra meter som närmst var åskan... Bor man mitt på en åker så känner man sig ju lite utsatt... men vi drog ut tv o datorer och åskan verkar inte ha slagit ner iaf.

I eftermiddag kommer ML med hela sin familj, ska för första gången träffa hennes kille o det ska bli spännande. Jag ska bjuda på Lasange men har en förberedd i frysen så den ska bara in i ugnen. och sedan ska vi ha chokladpudding, inte den bästa efterrätt då man kämpar med sockersug o vikten. Men får gå för denna gången... lite lite...

Om 2 veckor kommer Pelles föräldrar hit o om 2 veckor o 2 dar blir det kalas för lilla Alexander som blir hela 1 år! Fast han fyller om 2v o 3 dar men men :) Innan dess fyller 3 av mina vänner år men är inte bjuden på några kalas så slipper nog köpa presenter där iaf. Men till Alex börjar det blir dax att köpa present till, vet inte riktigt alls vad han ska få... någon som har ett tips på present till en ettåring med en storebror som redan fått så mycket leksaker o har för mkt kläder?

Inga kommentarer: